• 23ats.

    Kodėl senbuvės neįsigilinusio į atsakymus stengiasi naujesnes lankytojas pulti?

    Pateikiau klausima apie atsakymu dingima, o senbuves. As juk klausiu del ATSAKYMU, o ne TASKU.Ar cia tiesiog bedravimo budas uzpulti naujesni nari ir jis uzsiciaups ir neliks problemos? Is kur senesnei narei zinoti, kad visi mano atsakymai gaus teigiamus vertinimus????? Nes taisyklese aiskiai parasyta,kad taskus gauna tik ivertinti atsakymai!

    jurateleKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    sena ar nauja viena ar kita karta yra uzpuolama.. as irgi ne per seniausiai buvau uzpulta nes per "aukstom" frazem rasau.. tad visiems gi neitiksi.. mane tai labai liudina, kad jaunimas labai nepasitikintis nei savimi, nei savo nuomone, nes uzpuolanciosios uzpuolimo taktika renkasi uzsidejusios "anonimo kauke" o vistiek to zmogaus nei as, nei kita, nei zino nei tikriausiai niekad gyvenime nesutiks, bet kompleksas neleidzia laisvai reikstis net cia, tad gyvenime tokiam zmogui is viso sunku.. o kas del agnes komentaru tai as noerciau pasakyti kad jie labai isamus, labai naudindi.. tikrai zmogus turi nuomone ir ziniu.. tad jeigu kada gal klausimo nepaskaite iki galo, tai tikrai nenublanksta, nes agne i klausimus atsako labai idomiai, ir jos pasisakymus malonu skaityt..

    gertruda

  2. 4

    Juratele, as taves tikrai nepuoliau, nes neturiu jokio tikslo to daryti. Tiesiog tos mamos, kurioms taskai visai nerupi, tai ir per daug nepergyvena. Mano klausimu keleta irgi buvo viena mama specialiai uzblokavusi, bet neemiau i galva. Tokius dalykus as visada aiskinuosi ramiai rasydama administratorei, o ne i eteri, nes tiesiog nereikia cia bartis, pyktis ir panasiai. Tokiu nepasitenkinimu kaip tavo jau buvo cia ne vienas ir ne du, o viesas to nepasitenkinimo parodymas nieko nepakeis. Tiesiog, jeigu kyla klausimu del taskeliu, dingusiu atsakymu ir panasiai, visada parasyk geriau asmenine zinute administratorei Ievai. Ir taves tada niekas "nepuls". Sorry, jeigu tau pasirode mano komentaras kazkuo nemalonus, tiesiog man nesuprantamas toks dalykas: kam kelti bangas, jeigu visada yra galimybe parasyti administratorei, kuri tau situos reikalus issamiai paaiskins :))))

    Agne

  3. 4

    tikrai senbuves nepuola o naujos bando kažka cia daryti kad jau gaunasi makalyne o nebe mielas mamanijos puslapis Taves Agne tikrai neužsipuole tik paaiškino ir nemanau kad verta dėl to kažkokį čia burbula pūsti jai kas tau nepatinka parašyk administratorei ir ji tau viska paaiškins kaip ir del tų tašku man tai net nerupi kiek ju pas mane yra aš čia ateinu pabendaruti su mamomis ir gerai paraleisti laika bet atsranda tokiu kurios savo nepasitenkinmais ir per mažu tašku kiekiu gadina nuotaika manau neman vienai.senaiu taip gražei bendarudavome mamanijos puslapija pabendraukim o dabar jau kaip kuriu senbuviu ten visai nebematau.
    Tad juratele nematau ko čia tau pykti.

    mamyciuke

  4. 3

    nors as cia irgi naujoke,bet dar niekas nebuvo manes uzsipuoles ir labai maloniai man atsakineja i mano klausimus.tikrai jau pabodo skaityti tuos pacius skundus,tai kam klausima uzblokavo,kodel taskus nueme,tai barniai,tai pykciai.kaip vaiku darzelis.juk esat mamos ,tai ir bendraukit kaip suaugusios,o ne del tasku peskites, O Agnes atsakymai man kaip ir Gertrudos tikrai idomus ir naudingi.tikrai idomu juos skaityti,ne tai kad kai kurios su tais savo "ne,nesusiduriau ar man taip nebuvo".

    Iraida

  5. 3

    nematau cia prasmes isvisa delko pulti juk kiekviena mama turi savo nuomone ir zinias ir jas visas pasipasakoja cia ...as bent kiekvienos nares atsakymus vertinu kaip teigiamus, ir tam nepriestarauju kad blogai nusisneki ar panasiai ..tik pasakau savaja nuomone ir tiek bukim draugiskos viena kitai

    ikmeskute

  6. 3

    Jo,tikrai yra užpuolamaos kartais tiek naujokės tiek senbuvįs.kai kurios mamytės liaudiškai sakant labai jau mandros ir dažnai pripažįsta tik savo nuomonę arba panašias į jos.tas kartais užkliūna.man iš vis nepatinka tokie dalykai.Juk mamanija yra tam,kad galėtumėm draugiškai pasitarti vaikų auginimo klausimais,padiskutuoti vienom ar kitom temom.Kam čia pulti,kritikuoti?Stengiuosi nekreipti į tokius dalykus dėmesio,karatais aišku tai būna sunkoka.Taip,kad ir tau juratele siūlau apsišarvuoti kantrybe:)ir pasistengt į tokius puldinėjimus nekreipt dėmesio;)

    Vilmiene

  7. 3

    aga as sita ir pastebejau..pagailekite musu;) ;P

    coliukexxxx

  8. 3

    ir pastebejau,kad senbuves panasiai atsakineja ir kitoms naujoms narems. man nera normalu. manau,kad naujoms narems reikia patarti,padeti, o ne iskart pulti...juo labiau puolimas ne i tema...

    juratele

  9. 2

    Na, ok, jeigu tu manai, kad as tave puolu, tai tegu bus pagal tave. :))) Dabar jau ramiau? :))) O apie dovaneles buvo klausimas, tai ir parasiau atsakyma, kad gavau tokiu ir tokiu. Siaip nezinau, kodel dabar tureciau del kazko teisintis?
    Man ramu, kad mano nei klausimai nei atsakymai niekur nedingo ir kad ne vieno atsakymo nesu parasiusi "ne, nezinau, man taip nebuvo" :))))

    Agne

  10. 2

    sveika aš irgi naujokė, nieko pasėdėsim būsim senesnės už seniausias :))))))))))))

    Dominyka26