• 9ats.

    Gal kas darėt pilvo plastikos operaciją ar riebalų nusiurbimą?

    Būtų baisiai įdomu išgirsti, kaip tai vyksta, kokie pojūčiai kur darėt kiek kainavo kaip reagavo aplinkiniai,kokie rezultatai kas darė, kur darė?

    Dominyka26Plastinės operacijosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    As irgi labai bijociau nusivilti isleidus tiek pinigu beveik nematyti rezultato, geriau sveikai maitintis ir sportuoti ;)

    Yuki

  2. 2

    Man 50 metu, jau 28 metus galvojau apie pilvo plastikos operacija, tik jos pasidare madingos paskutiniu metu. Neseniai igyvendinau savo svajone, nes buvo uzknises nudribes pilvas ir atsIkise jo riebalai. Pilva nupjove, riebalus nusiurbe, bamba padare is naujo, visa tai Siauliuose kainavo 4000 lt.Labai patenkinta, didelio skausmo nebuvo, tik nepatogumai, bet jie atsiperka. Randas pamazu nyksta.Esu pilnoka, bet dabar labai graziai atrodau, ir ne del kitu, o del saves. Grazinkites, jei kazkas nepatinka ir trugdo, aisku, proto ribose.

    Anonimas

  3. 2

    As maciau per laida kaip daro tokias operacijas. mane tai labai sokiravo. Niekada to nedaryciau, nors anksciau svajodavau pasigrazinti pilvuka, nes toki minkstuti turiu...:)

    Jurgela

  4. 2

    As pati asmeniskai tikrai nesidaryciau, kazkada maciau laida kaip tai daro, vaizdas nekoks tikrai....gal del to ir nesirysciau.
    Tiesa pazystama daresi turejus dvynius tad pilvuka norejo pagrazinti tai po operacijos ir sako geriau buciau vaika pasigimdzius maziau skausmu po operacijos. Bet vel gi kiekvienai skirtingai buna po operaciju kitos puikiai jauciasi , kitoms kitaip....

    Mazute

  5. 1
  6. 1
  7. 1

    Man 42,prieš mėnesi pasidariau riebalų nusiurbimą Klaipedoj, galiu pasakyti kad tikrai skausminga bet savaite dvi galima ir pakentėti,verta, dabar planuoju pilvo plastika,kas negali sau tuo leisti ar tikrai turi gražia figūra tie ir nesupras,bet jei tik yra galimybes tai būtinai reikia susitvarkyti savo kūną ir atrodyti gražiai, o svarbiausia tai vidinis pasitenkinimas,ir tik dėl saves

    Anonimas

  8. 1

    as labai esu patenkinta atlikta pilvo plastika,aisku skausmo buvo nemazai ir gan ilgokai bet visai tai atsiperka pazveldus i veidrodi ir kaip gali devet tau patinkancius rubus.as operacija dariausi kaune grozio ir chirurgijos klinikoje,mane operavo Gyditojas KESTUTIS MASAUSKAS visiem ji parekomenduociau labai geras chirurgas,kainos negaliu pasakyti tiksliai kadangi iskarto dariausi kelias operacijas.linkiu sekmes:)

    Anonimas

  9. 1

    Nemanau kad operacijos slykstumas turi reiksme nes esi po narkoze. Ne viena operacija nera patrauklus vaizdelis. Jei finansai leidzia ir yra tikrai nepataisoma problema (tarkim sportuojant nesikeicia svoris ar oda prarado elastinguma) tai tikrai verta darytis. GYvenau amerikoj ilga laika ir ten toks dalykas yra priimtinas. Moteriai grista pasitikejimas, pasvieseja kasdienybe kai jautiesi grazus. Lengva kalbeti toms kurios turi gerus genus ir greita medziagu apykaita ;)
    Tai tik parodo kad Lietuvoj vien tik del aplinkiniu skeptisko poziurio zmogus negali elgtis taip kaip nori ir nedrista daryt pasikeitimus.Kada zmones pasidarys tolerantiskesni sitoj zemej??

    Ievulia