Atsakymai

  1. 3

    Maniskis manes nelepina, gelyciu tik per sventes parnesa, nes nelabai jis romantikos supranta :))) bet ir as ant jo del to nepykstu, pripratau jau, tai ir nereikalauju. O jo romantika pastaruoju metu pasireiskia tuo, kad grizusi nakti is darbo visada randu virtuveje ant stalo man padeta vakariene: puodeli su arbata, kuria tik uzplikyti reikia, taurele kokio gerimo, uzkandi arba jo gaminta patiekala, kazka saldaus, kompiuteri paruosta naudojimui ir zvakute, kuria tik uzsidegti reikia :)))) Mane tai labai pradziugina ir malonu be galo.

    Agne

  2. 2

    db lepina dazniau kai laukiuosi visada nuperka sokoladu daznai masaziuka daro ir arbatos visada pataiso ;]

    ikmeskute

  3. 2

    mane vyras relipna ir pagamindamas kažka skanaus o tai jis sugeba gan gerai padaryti:)))karatais kai mergaite miega atsidarome buteli vyno užsikuriame židini ir taip praleidžiame vakara.

    mamyciuke

  4. 1

    leidzia pamiegoti,isleidzia kur prasiblaskyti

    ruta26

  5. 1

    ai, kavos ryte per iseigines atnesa i lova, bet ne kiekvienas.

    juratele

  6. 1

    Į darbą kartą per savaitę atneša gėlių, kad vis žydėtų. Užmauna ir numauna batukus. Vakarais ir ryte masažuoja, glosto, kad ryte lengviau pabusčiau, o vakare užmigčiau. Trumpam grįžta namo, kad man užvežtų naują Žmonių numerį. Dažnai sako komplimentus, gėrisi manimi kai aš išeinu iš dušo. Stengiasi nustebinti gimtadienių progomis, išsiveža kur nors man nežinoma kryptim. Pagamina man pietus ir pakviečia iš darbo namo pietų, arba, kai aš pavargusi, sergu ruošia man maistuką. Rūpinai kelionėmis, kad bent porą kartų per metus pavyktų. Stengiasi, kad mano svajonės pildytusi. Galiu juo pilnai pasitikėti, kartu skaitome knygas ir diskutuojam, žiūrim moteriškus serialus ir berniukiškus filmus :) Man jis ir vyras, ir meilužis, ir "padružkė".

    Vaidota

  7. 1

    Anksčiau lepino daugiau... Dabar apmažėjo, bet aš nesiskundžiu. Savaitgaliais man leidžia išsimiegoti, tai naktimis jis keliasi prie dukrytės. Man tai didžiausias palepinimas :))) O jei dar sekmadienį į filmą nusiveda tai aš vis savaitę vaikštau euforijoj :)))

    Irma

  8. 1

    oi,kad jie palepintu...greiciau atvirksciai buna.

    juratele

  9. 1

    mano vyras man daznai atnesa kava i lova,man ta labai patinka...o siaip ivairiai buna palepina,kai grizta is uzsienio parveza visada kokia dovanele,paskutini karta gavau kvepalus,o ir siaip padaro masaziuka.Aisku ir as jam butinai kaip nors atsidekoju:)

    sandrista

  10. 1

    isties tai visaip..bet as jau tokia lepunele pasidariau kad to net nematau..o jei pagalvojus ko jis tik nedaro pusrysius visada padaro...nuperka saldumynu..drabuzi jei koki patinkanti pamatau..

    coliukexxxx