• 14ats.

    Kokioj padety maitinti vaika, kad jis nesprinktu?

    Mano mazylei dar nera menesio laiko ir ji ne visada ima krutine tad tenka maitinti is buteliuko. Taciau ji daznai springsta. Tad patarkit kaip maitint kad vaikas neuzspringtu, o tai kas kart ji mane gazdina. Ir tokiu atveju kaip elgtis?

    NetootiaMaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    As taip pat manau, kad cia skylutes problema, ji tikreusei per didele, arba ten kelios jos yra seip pirmaisiais menesiais maitinant buteliukus reikia pirkti kur tik vienas laselis pavaizduotas ant dezutes (na bent as taip pirkau, man taip paiskino).

    kasstina

  2. 2

    Na, man irgi atrodo, kad greičiausiai žinduko skylė yra per didelė. Todėl mažylė nespėja praryti ir užspringsta. O maitinti geriausia, kad vaikutis būtų pusiau gulimoj padėtyje.
    Beje ir krūties ji turbūt neima todėl, kad iš buteliuko lengviau traukti. Man taip su pirmuoju buvo, kad per savo nežinojimą prisipratinau prie buteliuko. Teko maitinti nutrauktu pieneliu.

    trejetukas

  3. 1

    taip žindukai turi numeriukus pažiūrėkite ar ne per dideli numerį uždėjud

    Dominyka26

  4. 1

    na pusiau sedom pusiau nesedom..o nakti ant soniuko..

    ingrandr

  5. 1

    Netootia, jei jau žindukas tinkamas, tada vertėtų pasikonsultuoti su gydytoja.

    trejetukas

  6. 1

    maitinu pasiguldžiusi ant kelių, galvytę pakeliu truputi, nors jau 17mėn, bet iki šiol taip maitinu.

    vinipukas

  7. 1

    Na zindukas pas mus tik vienos skylutes :) kazkaip anksciau ji visai nesprinkdavo o dabar net nzn kas jai pasidare... Aciu uz patarimus meginsiu ka nors pritaukyt )

    Netootia

  8. 1

    as savo mazyle guldydavau ant pagalvytes ir ant soniuko taip ne tik kad nespringdavo,bet ir maziau atpildavo. Pritariu daugumai mamyciu tai ko gero dar ir zinduko problema,pabandyk pakeisti kitu.

    barskute

  9. 1
  10. 1

    Patogiausia tau butu ant buteliuko naudoti Avent zindukus. Jie yra suzymeti bruksneliais pagal skylutes dydi. Tai tokiam mazuliukui nupirk zinduku su vienu bruksniuku, skylute bus tikrai siaura ir neturetu springti. dar gali maitinti kudikeli siek tiek paversta ant soniuko ( taip seniau musu mamos ir tetos dare), tai irgi mazina uzspringimo tikimybe.

    Agne