Atsakymai

  1. 3

    Manau,kad siais laikais yra neblogu pieno misinuku, jei mamyte neturi savo pienuko. Tikrai nerizikuociau pirkti nepazistamos mamytes pino savo vaikui

    mamule

  2. 3

    tu pirma turetum mamoms irodyti, kad nenesioji hepatito "B", "C" viruso, nes ju tik 80% zuva sterilizuojant motinos piena, be to ZIV virusas nors zuva 100%, bet nemanau kad kuri noretu rizikuot, o buten sitie kraujo tyrimai nera pigus, tad jeigu man reiketu as bent jau to reikalauciau, o ten suvalgei kazka ar ne tai nemanau, kad gali buti problemu,
    nes gi pati savo vaika maitini tad gi ziuri..

    gertruda

  3. 3

    pritariu agnei..... geriau jau vaikelio sveikata nerizikuot

    simute

  4. 3
  5. 2

    O kaip cia "anonimo" komentara suprasti?.. Cia vyras raso?............. Issigimelis kazkoks :/

    Yuki

  6. 2

    Na ir "verslas"... :)))
    As ne uz ka savo vaikui neduociau kitos moters pieno...

    Yuki

  7. 2

    oho kaip cia buna... Niekada nepirkciau svetimos mamos pieno... Jau geriau misinuka duociau, jei pati netureciau

    Jorkaile

  8. 2

    ir kiek kainuoja siais laikais motinos pienas..?as ameniskai ne uz ka neduociau vaikui kitos motinos pieno..jau geriau duociau misinuka!!

    ingrandr

  9. 2

    nu man tai tokie skelbimai juokingai skamba. kas gi galetu rizikuoti ir savo vaikiukui duoti nepazystamos mamos piena????? tikrai nemanau kad kuri mamyte pirktu. ar tu pati pirktum jei neturetum???

    vestina

  10. 2

    Jeigu pvz cia butu pazistama mamyte tai tada psinaudociau jos pasiulymu nes tikrai zinociau ka valgo,koks jos gyvenimo budas.o is nepazistamo zmogaus tikrai surizikociau,beje kada su dukryte gulejau Santariskese,jinai neisnesiota gime,tai gulejome santariskese 2 menesius su mamyte kuri visai neturejo pienelo o pas mane buvo jo labai daug.Kada as nutraukdavau pienuka ir ispildavau i kreukle mamyte verke kad as ispilu o jai nors lasiuka,tada as nusprendziau jai pasiuliti maitinti ir jos mazyli,mamyte labai apsidziauge ir as maitinau du mazyliu:)Beje mes gulejome vienoje palatoje tai kad ji mate ka as valgau ir manim pasitikejo.Tai va...Neisizeisk Ksenija,bet tikrai bijociau pirkti is nepazistamu.GAl pazistamoms mamytems reikia:)Saunuole,kad turi daug pienelio ir siulai kitoms pasidalinti!

    Irina