• 13ats.

    Pienas 1 metu vaikui. Kaip manote, ar isties 1 metuku vaikiukui pakeisti misinuka i pvz. Aptamil kindermilch ar is karto pratint prie karves pieno?

    Musu dukrytes neberia nuo karves pieno, taciau gydytoja vis tik pataria geriau spec. pienuka iki 3 metu, man tik idomu, ka duoda kitos mamytes tokio amziaus vaikiukams ir ar tie "kindermilchai" nera tik reklama?? aciu

    kotrynaMaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    mano mazius iki metuku beveik gere mano pienuka, ir beveik nuo metuku,nuo 11men pradejom gert karves pienuka ir po siol ryte ir vakare po buteliuka pieno isgeria mum db 1, 8men

    Milana69

  2. 3

    Tavo gydytoja teisi del kokybes, nes misiniuose vitaminai, mineralai, o karves piene tik D, A ir B, o is mineralu kalcis ir magnis, tad maistine verte misiniuose didesne, bet jie ir brangesni tai manau tau spresti, nes nieko nebus blogo nuo karves pieno.

    Anonimas

  3. 2

    Tavo gydytoja teisi, misinukuose paaugusiems lialiams ivairiu vitaminu ir naudingu medziagu yra daugiau nei karves piene. As savaji tik misinukais maitinau iki metuku, paskui dar koki pusmeti duodavau misinuka, skirta 1-3 metu vaikuciams, o nuo pusantru metuku pakaitomis duodavau: viena diena tik karves piena, kita diena misinuko porcija. Dabar mums du metai ir jau misinuka pamirsom, tik karves piena geriam. Gali ir tu bandyti taip palaviruoti, tikrai nepakenks. Netgi bus naudingas misinukas, jeigu pas vaikuti apetitas prastesnis.

    Agne

  4. 2

    kai sukako metukai nuo misinuko is karto perejom prie karves pienuko, aisku ekologisko, is kaimo, dar kelias savaites, kai pratinau, tai daviau ir misinuka ir piena, o paskui vien karves piena gere.

    Indruke

  5. 2

    mums greitai metukai,, dra geriame misinuka hipp nr.3, o nuo metu gyd jau sako duodi karves pienuka, t.y is parduotuves.tikriausiai taip ir darysiu. koses jau karts nuo karto balinu pienuku.

    mysteryy

  6. 2

    Musu mazutei metai ir 7 menesiai, bet vis dar geriam butent si Aptamila 1+ nors neberia ir nuo karves pieno, bet norisi, kaip geriau vaikui,o kad geriau sis misinukas nei karves pienas - tikiu

    almyte7

  7. 2

    nuo misinuku prie pieno perejau, kai mazei sukako metukai, gal netgi anksciau keleta men jau daviau jai pienuka. daviau pirktini, kuri pavirindavom is pradziu, kamiska, karves pienuka virindavom visa laika. po keleto mensiu pienuka pirktini tik pasildydavom ir viskas.

    ausra2

  8. 1

    mums gydytoja patare pratinti prie karves pieno,bet kad nelabai noriai geria,tai perku pieno misini nuo metu ir duodu vakare pries miega

    ruta26

  9. 1

    mums gydyt iki bent 2 metu rekomendavo gerti misinuka

    juratele

  10. 1

    norisi savo vaikui ko geriausio, tad kad gautų kuo daugiau vertingų medžiagų mes duodame mišinuką, karvės pienui nealergiškas, bet jo neduosiu kol kas, dar spės jo prisigerti. vaikui 17men.

    vinipukas