Atsakymai

  1. 3

    Mums buvo porą kartų užstatę, tai vieną kartą (apie 15 min. visokiais būdais bandė "prisipypsinti" savininką) vyras išvažiavo per žolę į kitą kiemą (gerai kad šaligatvio bortelis nebuvo aukštas). O antras atvejis buvo, kai 4 val. ryte mane reikėjo į gimdyklą vežti, tai taip užstatyta buvo, kad nė pro kur neišvažiuosi. Palengvėjo, nes turim kitą a/m, tai ja ir išvažiavom, bet jeigu neturėtumėm, nežinau, reikėtų taksi kviesti ar greitąją.....
    Labai žmonės nepagalvoja, kad gal kažkas skuba kur nors ir reikia staigiai išvažiuoti, juk ne visada gali apskaičiuoti laiką išvažiuoti. Juk nieko nėra paprasčiau kaip palikti tel. Nr., kad esant reikalui iš karto būtų galima paskambinti. Aš pati nei vyras nesam niekam dar užstatę kitos mašinos.

    elegancija

  2. 3

    As irgi pritariu , kad kovoti neverta, nes niekas neturi teises i valstybes zeme, o kai miestus state , niekas neisivaizdavo tokios ateities, kai seima turi 2-3 automobilius. Tiesiog , stengiesi su kaimynais draugiskai tartis, kad paliktu tel. nr..
    Labai erzina nekantrios moterys, kurios is kart kviecia policija..

    Jurgita311

  3. 2

    o mes turime toke problema susipykau su viena kaimyne tai dabar ir kersija amzinai su savo vyru uzstato musu vieta taip abu suvaro abi masinas kad net nera valciu mums ten pasistatyti tai tenka masina palikti kitam kieme tai va net nezinau ka su jajs ir be daryti

    simute

  4. 2

    na mano vyrui tik karta uzstate automobili, bet protingas zmogus, ant lango paliko telefono numeri, tai paskambino ir is karto isejo, nors buvo tik 5 val nakties ir dar 6dienis (vyrui reikejo tokiu laiku i darba). Siaip jei tokie protingi zmones, tai nematau, ko cia pyktis, bet jei piktybiskai, tai jau tikrai negerai..

    Indruke

  5. 2

    as nepritariu tokiems poelgiems, kiemas didelis, vietos yra cia apie savo namo kiema kalbu, ir prie gatves yra, bet ne jiems reikia butinai prie laiptines, vos ne prie buto duru pasistatyti a/m. kas jie tokie, kad ju ieskoti mums reikia? vyras i darba velavo daugiau nei30min, per kaimynus ejome, ieskojome kieno cia masina, ir padangas spardeme, kad signalizacija kauktu, bet nieko, ar cia nekantrumas? skambinau policijai, tai jie pagal v/n pasake kuriame bute a/m savininko ieskoti. bet atsiprasyti nesugebejo. niekaip as nesuprantu tokio poelgio, pvz mes kada begriztumeme i namus, nors ir nebera kieme vietos, NIEKADA neuzstatome kito a/m, pasistatome a/m prie gatves.

    mysteryy

  6. 2

    mes turi issipirke savo parkinga, tai bedu neturim ;)

    ievuttyte

  7. 2

    Pasitaiko.O ypac dabar kai sitiek daug sniego.
    Papypinam, ir iseina, patraukia savo automobili.
    Stengiames nesipykti, nes labai nedaug vietos, visos masinos niekaip netelpa.

    Linute39

  8. 1

    buna :(.. mes parasom rasteli - kad jei dar paliks, tai....

    Auksare

  9. 1

    Musu namo kieme net noredamas negaletum uzstatyti kieno nors automobilio, nes kaimynai per langus stebi, kaip kas i kiema ivaziuoja. O jei bandytum uzstatyti, tai ir nesusigede i suns dienas isdet galetu..

    Imbiere

  10. 1

    Oi, daznai. Bet uzstato tokia merga, kurios nr as turiu, jei ka prikelciau kad ir vidurnakti ir turetu patraukt, niekur nedingtu.Kai buavu jaunesne, kai pas maam dar gyvenau, kazkas taip uzstate is sonu, kad pro nei vienas duris net didziausia anorektike neiliptu. Tai pamenu, ant abieju uzrasiau ,,bi bys" ir isejau i aut stot. Dabar aisku taip nedaryciau :D

    Anonimas