Atsakymai

  1. 2

    Roto virusą ir daugelį kitų virusų turime visos, splinkoje jų pilna. Nusilpus organizamui, toks roto virusas ir užpuola. Priemonės apsirgus: Daug skysčių, poilsio, priežiūros sau. Nėra kitų vaistų, kaip tik sustiprėti pačiai. Lėliukui tai nepakenks, jei neužsitęs. Pasidaryk natūralaus jogurto namie. Jei nežinai recepto, paieškosiu, įdėsiu. Taip greičiau gerųjų bakterijų įsigysi, nei geriant visokius sintetinius miltelius..

    Jorkaile

  2. 1

    Reikia gerti smecta ir labai daug skysciu

    lauramal

  3. 1

    gerk daug skysciu tik nevartok vaistu o ypac nepasitarus su gyditoja.

    mamyciuke

  4. 0

    Man labai padėjo linų sėmenų nuoviras! Patikėkit manim, visiškai sustabdė vėmimą, tik dėl viduriavimo smekta ir kitą dieną gerosios bakterijos padėjo! Bet svarbiausia, jog jau pirmą dieną, linų sėmenys padarė stebūklą ir visiškai nebevėmiau :) žinoma, kitą dieną daug skysčių, elektrolitų

    Anonimas

  5. 0

    Dabar kaip tik baigiu sirgt.Uzsikreciau nuo vaikelio. Nestumas - II trimestras. Dvi tris dienas truko. Is tiesu nesigydziau kazkaip ypatingai, nes nieko nesinorejo ir jegu per vemima nelabai turejau, tai tiesiog pragulejau lovoj. Gulint maziau pykino. O valgiau jogurta, kuri paskui "palikdavau" tualete. Tik paskui suzinojau, kad pieno produktu jokiu budu negalima, tuo tarpu siuloma valgyti dziuvesiai, arbata. Dziaugiuosi, kad tikrai sunki buvo pati pirmoji sirgimo diena, veliau dar liko skrandzio, galvos skausmas ir pablogejes apetitas (bet cia i nauda). Sekmes visoms besigydancioms!

    Anonimas

  6. 0

    Taip ir as buvau stipriai susirgus nestumo metu nesenai ..... Daktare liepe gerti daug negazuoto mineralinio, LGG jogurto. Taip pat geriau ramuneliu arbata ir stengiausi valgyti tik dziuvesius. Po keliu dienu viskas praejo. Labai bijojau del leliuko, bet veliau issiaiskinua, kad jeigu geri daug skysciu tai jam nekenkia :) Sekmes !

    Anonimas

  7. 0

    daug skysciu,gerti ir geruju bakteriju naudoti,gydaisi kaip ir vaikai:)

    dzionike