• 13ats.

    Del gimdymo mokyklėlių. Pasidalinkite patirtimi gimdymo mokyklėlėse.

    Ar lankete gimdymo mokykleles? Ar verta buvo ten eiti? Ar eidavote su savo vyrais ar vienos? Ir kaip dauguma merginu ten besilankanciu eina vienos ar su savo antrosiomis pusemis? Mes labai su vyru norime eiti i tuos kursus, bet jie tokiu nepatogiu metu, kai vyrui darbas... O vienai eiti kazkaip baisoka.... :(

    postera4Kursai ir mokyklėlėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Mes buvom Šemetos mokyklėlėje. Na paskaitos vertingos, bet labai tingisi sėdėti... Visą info galima rasti internete. Tik va pamokėlių pliusas, kad jose visa info sukoncentruota vienoje vietoje ir dar gauni kažkokį psichologinį palaikymą. Be to gali susipažinti su kitomis būsimomis mamomis.

    Jorkaile

  2. 2

    Nemanau kad verta ten eiti nes viska pasakoja kaip ir knygose parasyta! Sneka apie gimdymakaip viskas vyksta ,kada vaziuoti i ligonine, o kai visoms buna skirtingai tai nemanau kad ten labai naudinga eiti!

    cindy

  3. 1

    na as asmeniskai nejau i tokias mokykleles..o istikruju ju man ir nebutu prireike,,nieko ten naujo nepasako ir nepamoko ko tu nemoketum gimdydama

    ingrandr

  4. 1

    Buvau viena nuejus i viena paskaita ir supratau,kad as daugiau info is inerneto ir knygu prisirankiojus ir is draugiu pasakojimu. Man visai neidomu buvo,nes viska zinojau ir taip ir dar daugiau. Bet buvo pilna nestukiu, kurios is vis nieko nesusigaude apie tai ka pasakojo ir pastoviai klausinejo elementariausiu dalyku. Tas mane nustebino. Tai daugiau ir neejau tenai.

    Jurgela

  5. 1

    buvo ir su vyrais bet nie daug :)

    dominika

  6. 1

    jej pirmas vaikas tai asku verta,as ejau viena be vyro ,idomu paklausyt ,nieko ten baisaus niera,.patarciau nueiti :)

    dominika

  7. 1

    as lankiau su pirmu nestumu,o su kitais jau nebesilankiau :) geriausia mokykla patyrimas as manau :D

    Pearl

  8. 1

    buvau keleta kartu viena. ir nei vieno vyro tenai nebuvo

    vestina

  9. 1

    buvau viena karta tai tikrai tik laika sugaisau, pasakojo apie manksta ir burnos higiena na kad ir taip viskas akivaizdu ka ten pasakojo o juolab kad darbar internetas visagalis:) praeita savaite nebuvau nes buvo paskaita psichologine kazkokia tai galvojau neiti. ryt bus tai nueisiu, nes gyd-akusere kalbes apie pati gimdyma na gal ir idomu ir vertinga bus isgirsti is tikru lupu negu is knygu ar intiko. na daug kas eina su antrom pusem ir as pasiemiau kad siaip linksmiau butu:) ka as zinau ka patarti, jei ir nelankysi tu kursu tikrai pagimdysi normaliai kaip ir visos:)nieko neprarasi manau.

    ugne

  10. 1

    ne nelankiau,nors labaiu norejom,toli teko vazinet i tuos kurs tai nebuvo kaip nuvaziuoti:(

    Indruleeeee