• 13ats.

    Ar skaitėte filosofijos mokslų daktaro John Gray knygą Vaikai kilę iš dangaus?

    Ar skaitėte šią knygą? Įdomi būtų skaičiusių mamyčių ir tėvelių nuomonė apie psichologo išdėstytą visiškai naują požiūrį į vaikų auklėjimą. Ar pavyksta Jums praktikoje pritaikyti jo pozityvaus auklėjimo metodus?

    almyte7Skaitymas ir literatūraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Skaičiau, bet man ji truputį sunkokai skaitoma.. Yra gražių minčių, bet man labiau patinka romanai. Man čia trūko vientisumo..

    Jorkaile

  2. 4

    Rašytojas aiškina, kaip tapti teisingais, savimi pasitikinčiais tėvais ir padėti vaikams susikurti sėkmingą gyvenimą
    Šių laikų pasaulis kitoks ir mūsų vaikai kitokie. Jie nebekreipia dėmesio į baime pagrįstą auklėjimą. Pozityviai ugdyti vaikus nelengva, tačiau tai gali daryti stebuklus.
    Ar Jūs sutinkate su šia nuomone?

    almyte7

  3. 3

    tikrai labai naudinga knyga, tik gaila kad narės neskaito ir nenori žinoti kaip auklėjimi vaikai, joms romanai neva lengviau skaitosi, bet ši knyga labai aiškiai ir suprantamai parašyta, tikrai nėra sunku skaityti, tik vienas minusas , kad ją rašė amerikiečiai, pas kurios mentalitetas skiriasi nuo mūsų, bet paskaityti tikrai verta.

    vinipukas

  4. 3

    neskaiciau,nesu knygu megeja...

    daina

  5. 3

    Taip turiu tokia knyga savo bibliotekoje :) Puiki knyga. As sio autoriaus gerbeja. Yra dar viena puiki jo knyga sutuoktiniams :"Vyrai is marso, o moterys is Veneros" , labai verta skaityti tiems , kuriems sunkiau sekasi spresti konfliktus ar siaip nesutaria su vyrais..

    Jurgita311

  6. 3

    Su ta nuomone sutinku, bet pats tos nuomonės išdėstymas knygoje man kažkoks šaltas.. Čia tik mano nuomonė.

    Jorkaile

  7. 3

    Labai noriu šios knygos !!! Gal kas turit parduoti? Superinė , apie ją skaičiau daug, bet pati jos negaunu nusipirkti :(

    zoze

  8. 2

    Aš kaip tik šią knygą pradėjau skaityti... Ten radau įdomių minčių, su vyru bandom taikyti jo neklaužadų auklėjime :)

    Vaidota

  9. 2
  10. 2