Atsakymai

  1. 2

    Į kūdikius ir į pačią mamą žiūri kreivai. Niekur neparašyta, kad negalima, bet žiūri taip, tarsi ko tu čia atitempei tą vaiką..

    Jorkaile

  2. 1

    Teko lankytis ir man ..įspūdžiai nepamirštami viskas puiku yra ten ir vaikams baseinukai ivairūs ,parkiukai ,žaidimukai teko būti ten su dukterėčia na ji iš pradžių bijojo vandens, o vėliau apsiprato:) žodžiu jai nuvažiuosit nemanau ,kad pasigailėsit..:)

    ikmeskute

  3. 1

    kelis kart buvom su vyru druskininkuose vandens parke :) bet be maziuko, pailsejom puikiai, bet kai jau viskas baigesi, guli sau viezbuti ir galvoji... kaip noreciau kad maziukas butu salia :) sy karta vaziuosim su 1,6 metu maziuku, baseinai yra 2 vaikam 12cm gylio ir 42cm man atrodo, didelis plotas leliukam zaisti vandeny, as pati maciau mamas kai kitos dar su nesioklem baseinuose sedi :) man tai vienodai kaip kas y mane ziures noriu vaziuot su vaiku ir vaziuosiu :) kam nepatinka ;lai neziuri :) su vaikais negalima eiti i pirciu zona.. bet mes vaziuojam ne vieni tai pasikeisdami nueisim ir ten :) svarbu vaikui bus linksma ir mum ramu :) aisku reikes nupirkti tapkytes, kad neslidinetu :)

    kristale

  4. 1

    O gal kam teko buti Spa Lietuva baseine ?

    Aciu

    Guste

  5. 1

    na siuo klausimu prisidesiu ir as nes puikiai zinau tiek miesta tiek SPA Vilniu,kadangi pati esu is druskininku,ir dirbau siame viebutyje,ne prie baseinu bet restorane,bet visada buvo puikus atsiliepimai apie ji,galeciau pasakyt kad ce turistu ir sveciu lankomiausias viesbutis...na bet ce mano nuomone,kiekvienas susidaro savo ispudi

    Agnute

  6. 1

    Man Druskininkų SPA baseinas patinka bet ten reikia važiuoti tik be vaikų. Su vaikais jei jie maži lankytis per daug pavojinga, slidžios grindys ir baseino tinkamo mažiems vaikams nemačiau.

    amanda

  7. 1

    kudikiam baseino nepamenu tokio. Turbut nebuvo. Baseinas siaip ne is karto guleja, tai ta neguli vieta matyt vaikams. bet tai ne atskiras baseiniukas kaip kai kur buna. Kudikiu matyti neteko, tik mazu vaiku siaip buvo. Vanduo kaip ir visur, gi standartas kazkoks yra 37 laipsniai ar kiek nepamenu dabar.

    Rasele

  8. 1

    O kaip baseinas kudikiams ? Ar teko matyti keliu menesiu mazyliu ? Kaip vanduo ?

    Guste

  9. 1

    Sveika, taip teko, praeita pavasari. Tiesa sakant, kiek buvau skaiciusi ir maciusi nuotrauku internete, buvau susidariusi geresni ispudi nei tikrove. Aisku, nuo zmogaus skonio priklauso ir nuo to, su kuo lygini. Baseinas nera mazas bet ir ne didziulis, jokiu daugiau atrakciju kaip nusileidimo takeliai ar pan. nera, paprastas staciakampis baseinas, kiek pamenu labai patiko vaizdas per langus - pusynas. Dar yra dziakuzi ir viskas is maudymuisi skirtu atrakciju. Galima pasikaitinti keliose pirtyse, tyrkiskoj ir suomiskoj. Siaip normalus geras SPA cetras, bet ne toks prabangus, kaip galetu pasirodyti. Labiau patiko ju restoranas, ir aisku labiausiai vel tas vaizdas per langus. Kambarys buvo paprastas, viskas ko reikia, nenutrintas.

    Rasele

  10. 0

    Taip, teko lankytis vienai pažįstamajai. Ji lankėsi SPA VILNIUS Druskininkuose https://www.noriunoriunoriu.lt/lt/viesbutis/spa-vilnius-druskininkai Kiek girdėjau, dėl vaiko problemų jokių nebuvo. Ten ji praleido dvi dienas vienviečiame kambaryje ir mėgavosi vonia po 15 minučių, masažu po 30 minučiu. Beje, mūsų šeimai irgi rekomendavo ten atvykti atostogoms.

    Anonimas