Atsakymai

  1. 2

    Labai idomus dalykas, bet kai pasidomejau, tai jis labiau kaip vaistas tinka, o ne papildas.

    Jorkaile

  2. 2

    kurį laiką gėriau žalią arbatą su kordicepsu.
    dzionike,gal galite parašyti kur perkate internete?

    emiliukas

  3. 2

    Ir as neisivaizduoju apie ka kalba eina,gal galite papasakoti kas jis ir su kuo valgomas :)

    pavasarinuke

  4. 1

    nesu vartojusi,mano nuomone apie visokius papildus dviprasmiska,abejoju,ar jie padeda kazkuom nebent tavo isitikinimas,kad jausies geriau

    ruta26

  5. 1

    as kaip ir minejau uzsisakau internetu is Andrejaus tokio:)kaina su atsiuntimu apie 90 litu,bet as naudoju skysta kordisepsa.

    dzionike

  6. 1

    Šiek tiek žinių. Kordicepsas yra stiprus antibiotikas, bet jis yra natūralus, išgautas iš Kinijoje augančio grybo, todėl neturi neigiamo poveikio.Jis veikia labai plačiai, t.y. gydo įvairiausius užsisenėjusius uždegimus, stiprina imunitetą, turi poveikį netgi vaisingumui.Geriant Kordicepsą nerekomenduojama gerti alkoholio.Tiek Kordicepsas, tiek Biocinkas, ir arbata (ji vadinasi antilipidinė arbata) apie kurią čia kažkuri minėjo yra iš firmos Tianši.Tai labai aukštos kokybės produktai, jie visi 100 procentų natūralūs ir 100 procentų įsisavinami organizmo.Bet geriausias poveikis yra, kai yra geriama pagal gydytojo sudarytą sistemą. Be to reikia žinoti ir kaip tuos produktus vartoti, nes pvz. arbata vienokį poveikį turi, jeigu ją geri karštą ir visai kitokį, jeigu geri šaltą.
    Tianši produktų yra ir specialiai vaikams, pvz. kalcis.

    ingrandr

  7. 1

    igal galite parasyto kokia kaina?

    rrr3

  8. 1

    as uzsisakau internetu :) jo skonis toks vieniem kaip graikisku riesutu kitiems kaip mieliu,bet per menesi labai didelis reuzultatas jauciamas,gaila nera mamyciu isbandziusiu.

    dzionike

  9. 1

    o kur jo galima isigyti? mane sudomino:)

    rrr3

  10. 1

    Nuo seniausių laikų kinietiškas Kordicepsas (Cordiceps sinensis) yra vadinamas „imperatoriumi" tarp vertingiausių gamtinių vaistinių preparatų ir yra tradicinė kinų medicinos žaliava, kaip tonizuojanti priemonė, aplenkianti net ženšenį ir pantus.
    Tiesiog nemazai isgydo ligu,ir man padejo,ir mano draugam tiesiog,galvoju gal yra kas naudoja ir daugiau is mamyciu atsiliepimu daugiau gal?:)

    dzionike