• 14ats.

    mano maziukui 2menesiai jau beveik kai nuvaziuojam kur i svecius jis labai neramus kai griztame namo vel buna auksinis vaikas:))ar cia jau yra pripratimas prie namu?ar netinka jam svetima aplinka?

    disketa1-12 mėnesiųĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    mano sunelis jauciasi namie geriausiai,kai isvykstame kur nors palieka neramus,gryztam i namucius vel vaiskas gerai

    SAULYTEEEE

  2. 4

    maniskis gerai jauciasi savo namuose(ypac gerai nes ten daug vietos-tai krykstauja is laimes) ir pas mociute kaime-ja labai myli ir visada atpazista.o sveciuose tai tikra kancia-pyksta ,verkia ,tai man jokio atsipalaidavimo.

    daivuska

  3. 4

    Sako, aplinkos pasikeitimas vaikams sukelia stresa. Be to, kaip ir suauge zmones: vieni megsta viena, kiti - kita. Musiskis sveciuose irgi pasidaro neramesnis, greit pavargsta. Bet mes neatsisakome visiskai vykti i svecius. Karts nuo karto pabandome ir matosi, kaip vaikas keiciasi, vis labiau domisi naujais zmonemis ir aplinka.

    Ausra

  4. 3

    mano tai nesvarbu kur buna,gal mazai mato zmones daugiau rodyk jam zmoniu,mano nuo pat gimimo tarp zmoniu tai dabar naglas...........

    Daluze

  5. 3

    Pas mus lygiai tokia pati situacija, nors mums jau 5 men., net nepatogu darosi, ypac kai nuvaziuojam pas tevus...Net nemiega, nors buna pavarges, o namie lyg kitas vaikas. Bet pastebejau, kad geriausiai jauciasi kai namie mes dviese su vyru, nelabai bendraujantis tas musu vaikas, gal dar pasikeis laikui begant??

    Barbarita

  6. 3

    mums 1m.ir 4men ir tai kajp nuvaziujame y kita vieta buna sunku susitvaryti..tik gristame i namus vel vaikas linksmas pasidaro sneka zaidzia..

    mamulis

  7. 3

    o musiskis pas vienus jauciasi kaip namie, pas kitus stresuoja.... isrankus vaikutis :)

    Ausrute

  8. 3

    mums ir taip buvo tai sedejom namie iki pusmecio :) dabar jau viskas gerai.Vaikas namuose jauciasi saugesnis, priprates prie savos aplinkos

    Rita

  9. 2

    na manau kad aisku priprato prie namu o svetimoj vietoj jaucia kad ne namai,svetimi zmones ir uzkart nervinas,mano dukrytei tas pats ...

    ervijota

  10. 2

    Mano maziukui bet kur nuvaziavus patinka :)stebi aplinka labai, domisi viskuo :) ir zmoniu nebijo, nuo pat gimimo mato daug ivairiu zmoniu :)

    Erika_P