• 12ats.

    Kaip pripratint vaika uzmigti vienam?

    Sunui metai, bet niekaip nenori vienas uzmigti, reikia panesiot, o jeigu paguldau i lovyte, tai pradeda ten zaist, o miegot nenori, nors ir jau akys merkiasi. Gal kam taip buvo? ka daret?

    Snezana1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    man irgi taip buvo, is pradziu supdavau, tai greiciausiai uzmigdavo,kai nutariau kad gana,pradejau guldyti viena i lovyte bet irgi zaisdavo, juokdavosi, man padejo tai kad duodavau jam savo ranka priglausdavau prie zanduko,po kiek laiko ir nuluzdavo, dar ir dabar kartais to praso, arba pabandyk koki zaisliuka ar marliuka paduoti, ir geriausia nekalbinti daug kai paguldai, pasivartys,pamatys kad tylu ir nulus:) sekmes:-))

    sandritute

  2. 2

    pas irgi buvo tokia situacija su pirmaja,dienos metu padaryvom taip kaip jau reikia eiti pietu paliekam lovytei ir viskas bezaisdama uzmigdavo,tai po 1val uzmigdavo,vakare irgi tai pat.zaisdavo ir uzmigdavo.o va su antraja tai vargstu kol nepasupu tol neuzmiega.paguldau i lovyte tai verkia labai.

    deimantina

  3. 2

    Oj man ta pati beda buvo, reikedavo isukt i pleda kad uzmigtu :/
    Bet va dabar ismokau uzmigdyt lovytej,net lengviau dabar.Paguldau i lovyte,duodu valgyt,uzkloju koldryte,uzsuku i zaisliuka,toki dideli suni i lovyte idejus.Tai inai ji apsikabina,idedu soske.Pasupu uz pagalvytes ir snaudzia.:) Pabandyk gal ir tau taip pades,nes maniskei tai padeda :)

    Anonimas

  4. 2

    su ranka uzmiega nakti jei atsikelia, su zaislu bandziau neiseina, zaist pradeda, dar labiau nenori uzmigt, na reiks pabandyt ilgiau pagulet su juo. o per kiek laiko tavo vaikas uzmigdavo taip?

    Snezana

  5. 1

    bandyt palikti viena,kad uzmigtu.Pas mus ta pati situacija,isunta,isdykauja ir t.t,net subart reikia,kad miegotu

    ruta26

  6. 1

    musu nuo 1,5m pradejo irgi taip elgtis: zaidzia, isdykauja, jei supi ant ranku ir paguldai i lovyte, tai pabunda ir atsistojas praso kad iskeltume, zodziu nemiega vienas ir prasosi i tevu lovą. Bandysiu nemiegoti, kol jis pats neuzmigs.

    vinipukas

  7. 1

    sveikute, na mums dar tik 6men, bet jau uzmiega savo loveleje be jokiu supimu ir pan kazkur per 10min ar greiciua, ziurint kaip pavalgo pries miega, bet jai reikalingas mano pirstas...is pradziu buvo asaru pakalnes, bet as buvau grieztai nusistaciusi nakciai nemigdyti ant ranku, nesupti ir pan, gaila buvo dukrytes kai kelis vakarus verke, kad neimu ant ranku, bet suprato, kad kitos iseities nera:)))

    Lukniukas

  8. 1

    mano mergyte taip pat viena neuzmiega...mums 8men.

    daina

  9. 1

    man ligi siol taip yra, nors mergytei jau 2 metukai. uzmiega tik musu lovoje su teveliais

    vestina

  10. 1

    Mano sunui 4 metai ir dar miega su mumis lovoje.Dabar niekaip neiskrapstom i kit kambari.Bijo tamsos ir t.t.As manau kuo ilgaiu temsit,tuo sunkiau bus atpratinti.Pietu pamiegoti musiskis ir neina vienas,reikia kartu paguleti.Nu zodziu uzsikroviau sau ant galvos.Laukiuosi antro,tai sakau visai kitaip darysiu,bet kas cia zino vel kaip bus...

    Editele