Atsakymai

  1. 2

    Ir as manau kad galima,nemanau kad kaip nors tai turetu kenkti mamai ar kudykiui :)

    pavasarinuke

  2. 2

    manau kad galima juk dazai nepateks nei i krauja nei kur kitur tai nesukels vaikuciui nei alergijos nei bus tam salutinis poveikis

    simute

  3. 1

    jei tepamas kremas prasiskverbia pro giliausias lasteles, tai ilgalaikio makiazo chemikalai tuo labiau. Teko skaityti apie tai straipsni, po kurio nesinori nieko. paskaitykite:
    http://www.tindirindi.lt/grozis/ispuoseletas-kunas/kosmetikos-sudetis-kaip-perskaityti-ir-suprasti

    vinipukas

  4. 1
  5. 1

    galima. tai pienukui ir vaikui tikrai nepakenks

    gretinele

  6. 1

    makiazas neturi tikrai jokios itakos maitinanciai mamai tikrai gali darytis :))

    ikmeskute

  7. 1

    Jeigu esate alergiška, geriau neskubėti atlikti permanentinio makiažo, nes gali pradėti luptis, pleiskanoti, trūkinėti ar net palikti randų. Be alergijos, dar egzistuoja daug kitų priežasčių, dėl kurių reikėtų atsisakyti permanentinio makiažo: NĖŠTUMAS, diabetas, inkstų nepakankamumas, konjuktyvitas, sinusitas ar kraujo krešėjimo problemos. Merginoms iki aštuoniolikos metų amžiaus į kosmetologą dėl ilgalaikio makiažo kreiptis neverta: jis atliekamas tik sulaukusioms pilnametystės.

    emiliukas

  8. 1

    zinoma,kad galima..jokios zalos maitinmui tai nedaro..

    ingrandr

  9. 0

    O as galvoju kad nelabai galima. Nes tuo paciu patiriamas sioks toks stresas. Ir gali issivystiti infekcija. Tai jau pienas sugadintas ir nuo streso ir nuo kitu aplinkybių. Tai manau dar geriau butu pakentėti maitinant :/

    Anonimas

  10. 0

    manau tikrai galima..As maciusi kaip ji atlieka juk,mcia kaip tetuiruote,jokiu nuskausminamuju ar dar kazko..Tikrai galima.

    sandrista