• 17ats.

    Kudikiui 4 men ir 2 savaites, jis labai nori stoveti, ar tai nekenkia jam, ar ne per anksti?

    mano sunus labai nori stoveti ir pastatau stovi labai gerai isikibes i mano rankas ar i lovos gala kojytes kartais linksta, bet retai ar verta pirkti vaikstyne? Nes as net nezinau, vaikiukas labai nori stoveti ar nekenkia jo kauliukams, kad jis ilgai isstovi?

    danielaJudesiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    mano mergytei vasario 12 irgi suejo 4 men,taip pat kaip ir tavo leliukas labai nori stoveti,vos paemus uz rankyciu neseda o iskart stojasi,net giditoja stebisi.sake kad per anksti dar bet nzn kaip ta iproti istraukt is jos,ji labai supiksta je paduodu rankas ir nepastatau jos.labai stiprus musu maziliukai jau:-)))

    Brige88

  2. 1

    Suprantu, kad kiekviena mama nori, kad jos lelius kuo greiciau pradedu kazka naujo daryti, bet kas per daug tas nesveika. I vaikstyne tikrai dar labai anksti. Tegul jis pats daro tik tai ka leidzia jo jegos. Galit sueme uz pazastu pavedzioti. Bet siek tiek jo svorio perimkit ir sau.
    Manoji tokio amziaus budama irgi labai norejo sedet ir stovet. Bet leidau tik tiek kiek ji pati sugebejo padaryti. Tai sedet pradejo budama 6men, o pati lovytej atsistojo 7men.

    trejetukas

  3. 1

    saunu kad toks stiprus vaikiukas,bet dar per anksti :)))

    deimantina

  4. 1

    manau, kad bet kokiu atveju dar anksti leisti stoveti, nes galit pakenkti kojytems... tad gal geriau pasikonsultuokit su gydytoju, kad paskui bedeliu nebutu

    Ausrute

  5. 1

    Na šaunuolis vyrukas pas jus.Labai gerai,kad ant žemės patiesę laikot,taip geriausia vaikui savo judesiukus lavint ir ramu,kad nenukris.Tai matyt,kad greit jis ir šliaužt pradės,o po to ir sėdės tvirtai.Tada drąsiai galėsit į vaikštynę.Nors tikrai jei jis toks stiprus,gali jos ir neprireikt:)Sėkmės:)

    Vilmiene

  6. 1

    oho koks :) i vaikstyne dar ankstoka biskeli dar luktelkit

    Mazute

  7. 1

    jis netik nori stoveti bet jau ir sodinu nes sestis ir gi nori kai paodinu apsivercia ant sono kai paguldau ant pilvuko apsivercia ant nugarytes ir vartosi po lova vos neiskrito tai dabar paguldau ant grindu patiesto adiealo vakar vyras gryzo ir vaikiukas gulejio ant grindu po keliu akimirku vyras jau trauke jy is po lovos buvo palindes po lova ir bande kasti lovos kojagali:)

    daniela

  8. 1

    man atrodo, kad vaikštynės gali ir neprireikti, jeigu jis taip drąsiai ir tvirtai stovi, tai jis ir vaikščios prieš tai nešliaužiojęs ir jokių papildomų priemonių neprireiks. Na, man taip atrodo, praktikos nelabai turiu, maniškui nepilni 4 mėn, tai apie stovėjimą jis dar net nesapnuoja. Aš tik galvoju, kad vaikiuko negali priversti daryti tai, ko jis nenori (tokio amžiaus) ir atv. - jeigu jis sugeba išstovėti, vadinasi yra pakankamai tvirtas tokiam veiksmui ir jam tai nekenks. Tikrai gali didžiuotis tokiu stipruoliu!

    bum

  9. 1

    Na tikrai dar labai anksti.Matomai kad stipruolis auga,bet per greit jau visko nori.Šiaip žinok kenkia ir stuburiukui ir kauliukams jei ilgai stovi-neleisk ilgai stovėt.Šiaip ir sodint dar anksti.O į vaikštynę tuo labiau.Šiaip į vaikštynę jau galima kai vaikas pats sėdi.Gal taviškis greit ir išmoks.Tik nesodink,neramstyk niekuo,reikia sulaukt kol pats lelius sėsis.

    Vilmiene

  10. 1

    Na tai po trupuciuka leisk pastovet ir viskas,daug negalima,kauliukai dar nesustipreje,maziukas tavo angelelis dar:)))

    geramama