• 7ats.

    Viena mama parase, kad persalus negalima mirkyti koju vandeny, kodel?

    Jau buvau uzdavus klausimeli, jog laukiuosi ir persalau stipriai, tai viena mama parase, kad negalima mirkyti koju vandeny...Kodel? Tai ir karstesnis dusas gal kenkia? Apie vonias tai zinau...Ir kas gali nutikti kudikiui, jei mano temperatura butu 38 ir daugiau?

    geramamaKiti nėštukės klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    As vienu tarpu buvau persalus buvo auksta temepratura, tai geriau tik ciobreliu arbatas labai daug , geriau nuo karscio aspirina viena teblete tai padejo man ..sveik !

    ikmeskute

  2. 1

    galima mirkyt kojas,nes as pati taip darydavau susirgus .

    deimantina

  3. 1

    Nu jo sutapimų pas mus netrūksta;)Sveikim:)

    Vilmiene

  4. 1

    Aciu Vilmiene,nuraminai siek tiek,taip megstu as tam gerai siltam vandeny mirkt,kad galo nera,bet matai ne viska galima...Bandysiu kojas iskaitint,gal pades...Ziuriu mes panasiai viska ir leliai tokio amziaus ir abi negaluojam,kokie sutapimai:)))Sveik ir tu brangioji!!!

    geramama

  5. 1

    Labas.Ir aš laukiuosi ir taip pat peršalau-visa šeima sloguojam.O aš prie to paties dar ir kosčiu.Na man tikrai neteko girdėt,kad kojų šildyt negalima.Manau,kad tikrai galima.Dėl dušo tai taip-ne per karštas jis turi būt.Vonioj gulėt taip pat galima,jei viskas gerai,tik ji turi būt ne karšta ir ne per ilgai ten mirkt:)Aš kaip tik kai pirmos mergytės laukiaus buvau peršalus,tai gydytoja patarė gydytis liaudiškom priemonėm,pati patarė:arbatas gert,kojas pašildyt prieš miegą ir vilnones kojines,garstyčių lapelių galima užsidėt(senovinė tokia priemonė).Tai taip ir bandau gydytis.O dėl temperatūros,kas tiksliai vaikui blogai tai nežinau.Bet žinau,jei jau pakyla 38 ir daugiau,tai reikia paracetamolio išgert,kad numušt.Geriausia iš vis jei pakyla jau temperatūra su gydytoja pasitart ką daryt.Sėkmės-sveik:)

    Vilmiene

  6. 1

    mano manymu tikrai neturetu pakenkti jei persalai kad kojas pamirkyt siltam vandeni juk i verdanti nekisi koju o tik i silta .

    Mazute

  7. 0

    Na man dabar 9 savaites, pasigavau sloga ir pasiskambinau savo ginei. ji pirmiausia pasake tik nesimirkink koju as net neklausiau, nezinau kodel ji taip pasake, bet manau gal delto kad turejau temperaturos. kiek esu girdejusi jei turi karscio negalima mirkintis ir vaikam ir suaugusiems.

    Anonimas