• 19ats.

    Kaip susigrazint namo vyra ir teti?

    gal jus mielosios man ka patarsite..nes jau depresuot pradesiu tuoj. Kai vyro darbe atsirado galimybe dirbti papildomai, jis nusprende, kad mums dar daug visko truksta namie ir jis turi uzdirbti. Ir tikrai alga padvigubejo, vargt nereikia, bet jo visai nebera namie, grizta pavarges, maziukas puola zaist, o jam jau poilsis galvoj. Vaikas be galo jo pasiilgsta, o turim geriausiu atveju 1 diena savaitej pabut visi kartu ir valandele kita vakarais..sakau jam, kad tikrai isgyvensim ir jei pailsesi keleta dienu, sveikata susigadinsi. O jis pamate, kad uzdirba daugiau uz kitus ir nebenori nusileisti. O man svarbiau buvimas kartu, emem pyktis, nezinau gal jam koki ultimatuma paskelbt? Nezinau, kiek jis dar taip temps,sako eis greit atostogu. Nenoriu pasirodyt kaip islepinta mergaite, bet tas vienisumas jau ima slegti, norisi aisku nevargti bet tik ne seimos ir santykiu kaina..:(((

    sandrituteŠeimojeĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    gaila , kad LT visi priversti daug dirbti, kad ismaitintu seima, todel nukencia vaikai, jie juk nematoto nei mamos, nei tecio. As net bijau pagalvoti, kada reiks eiti i darba, nes vaikas mane matys tik 1h per dieną. Bet kitos iseities nera, nes reikia dziaugtis, kad darbas yra ir nereikia prašyti išmaldos. O jums palinkeciau kantrybes ir dziaugtis kad vyras netinginys

    vinipukas

  2. 3

    Manau, kad ultimatumai rizikinga. Gal galima padaryti romantiškus naktipiečius užmigus leliukui ir nuoširdžiai pasikalbėti?

    Augry

  3. 3

    sorry, tik dabar pamaciau ka parasius, pirmai nieko nerode

    Juodckute

  4. 2

    Tik neskelb ultimatumo. Pabandyk pamastyti taip, kaip jis masto...jis - vyras, jis stengiasi savaip. Na, nebent, paaisketu, kad jis del kitu priezasciu namo neskuba.

    Net nezinau, pabandykite ramiai susesti ir pasikalbeti, issakyk jam savo rupesti, bet be priekaistu, o tiesiog ramiu balsu, pasakyk, kad jo labai truksta namie jums abiems.

    Tikimybe su vyru susitarti manau yra tik tuomet, kai kalbama be ultimatumu.

    Vaidota

  5. 2

    Tu geriau palaikyk savo vyra ir stenkis del to nepriekaistauti.Gal ir sunku tau vienai istverti, bet pagalvok kas butu, jei tavo vyras nustotu stengtis uzdirbti seimai pinigus? O su savo tokiais priekaistais gali iki to ji davesti.

    trejetukas

  6. 2

    Pritariu Eglei ,tikrai siais laikais tokioj kaip Lietuvoj reikia tik dziaugtis kad turi darba ir dar neblogai uzdirba

    Mazute

  7. 2

    galite nevertinti mano atsakymu,as gal tik patikslinti norejau kiek..pasitarti..as cia praskydau jau tik nes si menesi dar nei vienos laisvos jis nesutiko pasiimti,prasiau ir vakar ir siandien..sako daug darbo, o juk matau kad pervarges jau kaip nesavas..nebezinau kaip priverst ji jo paties sveikata pasirupinti, nes paskui gali gydytis ilgiau ir brangiau nei kainuotu jam poilsio kelios dienos..:(

    sandritute

  8. 2

    Manau,kad siais laikais reikia dziaugtis, kad yra darbo ir vyras dirba. Tu ji matai, grizta vakarais, ir turit 1 diena praleist kartu per sav., reikia dziaugtis ir susitaikyt su tuo, pakentek. Va, mano vyras is viso isvyko i uzsieni dirbt, likau as su mergyte, vasara keliausim. Tai jau mes nei vakare jo nematom, nei savaitgali :(

    ievuttyte

  9. 2

    kokios jus kantrios aciu;) as suprantu viska puikiai kad gerai kad dirba uzdirba, kad reikia dziaugtis..as jo bent poros dieneliu laisvu noriu paprasyti, atrodo jei praleistume bent savaitgali kartu dar bent menesiui jegu pasikrauciau:)) bet jam atrodo kad darboviete sugrius be jo..

    sandritute

  10. 2

    As manau jis stengesi del seimos,ir manau reikia ji palaikyti,o ne nuolat priekaistauti:)juolab jai pati niekur ne dirbi,o augini vaikeli:).dabar aplamai reiktu dziaugtis,kad Lt,vyras turi darba ir gali jame uzdirbti daugiau,Pvz.mes gyvenam Uk,as per dienas ir su vaiku sedziu namie,o vyras visas dienas dirba,jam iseigine buna tik sekmad,ir tai nevisada.Mane tai kartais ir nervuoja,bet as susitaikiau;)))

    Egle