• 6ats.

    Kaip pripratinti 8 men. mazyli prie buteliuko? Atjunkyti nuo krutines?

    Geria tik pienuka, o is buteliuko visai nenori, atsigeria misinuko gurksneli ir isspjauna, niekaip nepripratinu prie buteliuko...

    VaidaaMaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    nezinau ar tau pavyko. Mums tai labai sunkiai. Paksui ranbkas nuleidau.. ir apsiejiom isvis be buteliuko, iskart prie puodelio ejom

    Dziungarija

  2. 1

    aš bijau ką ir pasakyti.... mano lelius pusantrų metukų,bet va,susidūrusi esu su ta pačia problema,tik aš kiek kitaip galvoju,laukiu šiltų orų ir būtent ilgiau būnant laukuty mano vaikinas beveik visai neprašo krūties,o būnant namučiuose tai vyksta dažnai

    Liuka

  3. 1

    Laba vakara,

    patareja is manes gal bus menka (nors maniskei jau metukai ir trys menesiai), taciau patarciau atjunkyti tik naktini maitinima, paliekant dienini. mes dar irgi taip gyvenam. o su naktinejimu (kuris irgi pasireiske verksmais ir bent 5kart kelimusi nakti) atsisveikinom ties metuku riba.
    belieka Jums susirasti artima zmogu (cia gali buti vyras, mama, anyta ar dar kazkas), kas sutiktu pasiaukoti pvz. savaitgalio naktimis ir verkiant mazyliui ji uzliuliuoti be pienuko. Jums tektu pagyventi kt. kambaryje ir tureti jegu neateiti vaikui "siautejant" (nes visko buna...).
    del misinuko - jei vaikas nenori (maniske irgi niekaip), tai ir nepratinkit. panasu, kad Jus esate pats geriausias maistas :) ir dar. patartina nujunkyti kai jau silta - tuomet vaikuciai lengviau pernesa visa ta "atsiskyrima" su mama... tai va.
    labai linkiu sekmes! jei ka - rasykit asmeniskai - bandysiu patarti :)

    witute

  4. 1

    gal bandyk nusipirkti specialu ciulptuka ant buteliuko panasu i speneli.ir galvos kad is kruties valgo

    nesvarbu

  5. 1

    daviau is puodelio,na ji 20ml isgeria ir viskas,o naktimis keliasi po 10 kartu,verkia,matau kad to pieno maza,ne tiutes neima,ne buteliuko,kosmaras!!!

    Vaidaa

  6. 1

    na čia bus sunku..gal bandyk duoti iš kokio puoduko...žinau ne vieną vaiką, kuris negerė iš buteliuko, bet gėrė iš puoduko iš visokių sulčių buteliukų:) sėkmės:)

    VilijaPovilioniene