Atsakymai

  1. 2

    va va, mary kay kosmetika isvis super vertetu pabandyti. labai gerai maskuoja, ypac birios. o siaip dar labai gera jeigu negaila pinigeliu, tai chanel natural, super, bandziau pas drauge. tai pati noriu nusipirkti, tik kad Lietuvoj kainuoja 150lt. reiktu gal pasiziureti atsisiusti butu pigiau. bet tai tik mano pasisakymas, kiekviena oda skirtinga, jei jusu oda misri ar riebi, tai butinai ant tonalines reiktu biria pudra dar pasipudruoti. ji nuima ta blizgesi ir dar labiau pamaskuoja

    Mila

  2. 2

    O as is Zepter firmos,man si kosmetika superine,ir maskuojamasis kremas ir krem pudra ir visos kitos priemones liux :)

    pavasarinuke

  3. 1

    deborah labai gerai maskuoja, ir kaina prieinama(20lt), napalyginsi su avon ar orifleim

    vinipukas

  4. 1

    man patinka is orifleim dziordani gold serija. ir nesiblogeja maksfaktor

    viktorijaz

  5. 1

    As kaip ir snezana naudoju is oriflame Giordani Golg krema, tikrai labai geras, uzmaskuoja, oda tapa lygesne, ir svarbiausia nesimato, kad uzteptas kremas.

    Indruke

  6. 1

    patarciau loreal, ka jus su tuo savo oriflame cia, pati platinu ir zinau kas per sss...tos pudros, o giordani gold tai ypac susigerianti i veida..

    Anonimas

  7. 1

    joa as irgi turiuis oriflame gordani..labai gera pudra

    ingrandr

  8. 1

    Man atrodo,kiekviena oda yra pas zmogu skirtinga,ir skirtingai dengsis krempudra ar tai kazkokia kita maskuojamoji priemone.Zinai patarti tai galiu,bet nezinia ar tau tiks kas man tinka? MAKE UP FOR EVER PROFESSIONAL ,BOURJOIS(75NR.) ,AVON krempudra; Taiv visos sitos kurios isvardinau man tiko,kitokiu turejau,bet sitos labiausiai patiko.

    geramama

  9. 1
  10. 1

    Man labai patinka Avon kompaktine pudra. Su veidrodeliu dezuteje, belieka atspalvi issirinkti, prisitaikyti.

    Linute39