• 8ats.

    Nuo ko gali nebuti menesiniu?

    menesines veluoja 5 dienas, testas neigiamas..bega tik gelsvos isskyros negausios ....gal kuriai taip buvo? Ir kokia priezastis?Skubeti pas ginekologe nenoriu nes neseniai buvau:)
    Gal dar sulauksiu menesiniu.. Patarkite, nuo ko gali nebuti menesiniu jei nesilaukiu.. Jos dar niekad nevelavo sitiek .. ?Visada sirgdavau laiku..aciu

    coliukexxxxMoters sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    tikrai 5 dienos nėra daug dar palauk.

    mamyciuke

  2. 2

    Na galbūt 5 dienos tikrai ne tiek ir daug.Bet jei sakai niekad nevėluodavo,na gal buvo kažkoks stresas,gal kokius vaistus vartojai-tas dar gali būt priežastis.Šiaip man niekad gyvenime nevėlavo 5 dienas,1 na gal kartą 2 ir kai jau užvėlavo 5 tai buvau pastojus:)Nebent tau nėra didelės tikimybės kad esi nėščia.O šiaip dar kelias dienas dar nesulauksi-pakartok testą ir jei neigiamas,vistiek turėsi pasirodyti gydytojai,kad ir neseniai buvai-maža kas gali būti.Sėkmės:)

    Vilmiene

  3. 2

    galbut labai susinervinusi buvai?kartais ir nuo streso veluoti gali:) o siaip tikrai dar nera daug 5 dieneles..po keliu dienu gali vel pakartoti nestumo testa,arba jau tada nueiti pas ginekologe,kam be reikalo nerimauti:)

    sandritute

  4. 2

    man budavo kad veluoja ir po savaite ir daugiau...itakos gali tureti nervai rupesciai..ir t...t.. daug kas,taciau testuka pasidaryk dar karta,visko gali buti...o jai ir toliau nesusirgsi ir testas bus neigemas apsilankyk pas ginekologe...sekmes..

    alina19891

  5. 2

    tai dar 5 dienos nera daug :) kantrybes ir susirgsi arba pakartok testuka :) galu gale pas gine nueik ir viskas bus aisku nereiks sukti cia galvos bereikalingai :)

    Juodckute

  6. 1

    nuo daugelio priezasciu gali ju nebuti..viena is ju nuos streso..rugstaus maisto

    nade

  7. 1

    nuo pervargimo,nuo streso..jei valgai daug rugstaus maisto..ivairiu priezasciu gali buti nuo ko gali ju nebuti..

    Anonimas

  8. 1

    Nusiramink, cia dar nieko nereiskia. Gal paprasciausiai pervargai ar buvai isitempusi. :)

    mela