Atsakymai

  1. 2

    Mano drauge po antro gimdymo pradejo daryti jogos pratimus."Sudziuvo" per puse...Jau as prasiau, kad pamokytu ir mane, nes net pavydas ima ziurint:) Kiek zinau jie nereikalaujantys dideliu fiziniu jegu, bet labai efektyvus..Tad, jei turi kokiu draugiu ar draugu praktikuojanciu joga, paprasyk, gal pagelbes:)

    Jaudrute

  2. 2

    po mėnesio dar nieko negalima daryti juk tik gimda susitvarko po 6 savaičiu tai tik po puses metu pradek sportuoti

    mamyciuke

  3. 1

    guliek daugiau ant pilvo,taip gimda greiciau susitvarko...as pradejau sukti rata ir darit atsilenkimus po 2 mien.kai sukako miergaitei 3 mien pradejau eiti i aerobika,niekas man niemaiso ir nieko blogo nieatsitiko,mum beveik 6 mien ir vis dar maitinu krutim :) niepritariu tam kad laukti puse metu kad pradet sportot,,jej gerai jautesi gali po 2 mien po biski didinti kruvi :)))

    dominika

  4. 1

    na po menesio isviso nepatarciau daryti jokiu pratimu..truputi laiko turi praeiti,kad galetum imtis pratimuku

    ingrandr

  5. 1

    aš pritariu mamyčiukui - po pusės metų, antraip vėliau gali turėti problemų su nusileidusia gimda, dėl kurios dažna moteris kenčia nuo šlapimo nelaikymo. Užteks vaikelio sūpavimo, nešiojimo - tai irgi nemenkas sportas. Gerai suprantu tavo norą greičiau atgauti buvusias formas, bet šiuo atveju skubėti nereikėtų.

    bum

  6. 1

    Mums jau ligonineje pries iseinant dave daktare lapa su specialiais pratimais pilvui, kad raumenukai susijungtu,tai liepe jau gryzus namo ir pradeti kiekviena diena daryti juos. Tai saziningai darau ir pilvukas su kiekviena diena mazeja.O intensyviai sportuoti galima pradeti jau po 6 savaiciu, o ne po puses metu,kaip 'mamuciukas' parase.

    Jurgela

  7. 1

    jo galetum daryti pratimus tik susitraukus pilnai gimdai. o tada tai visokius ir atsilenkimus ir koju kilnojimas,ir ant sono atsigulus atsilenkimai.o geriausia tai i sporto kluba pavaiksciot ten treneris parekomenduos

    ausriux

  8. 1

    geriausias budas daryt atsilenkimus. ir nuo 6 stenktis nebevalgyti

    viktorijaz

  9. 1
  10. 1

    http://mamanija.lt/klausimai/3959/manksta-po-gimdymo-patarimai
    Veliau galima pradeti atsilenkimus daryti. Jei praejus menesiui po gimdymo gerai jauciamasi galima manau pradeti daryti ir atsilenkimus, bet po mazai, kokius 5 :)

    Erika_P