• 17ats.

    Koks ten daromas tyrimas 36-37 savaiciu?

    Nelabai supratau, sako gydytoja, jei norit, pasidarykit tyrima, kainuos 25 lt, jei ten kazko pas mane ras, tai kai gims kudikis, duos jam antibijotiku. Gal kas daretes? dekui.

    ingrida2009Testai ir tyrimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    paims is maksties tepineli, darys labaratorijoj paseli ir ziures ar turi streptokoko bakteriju. jei ju yra, tada pries gimdyma mamyte gauna doze tam tikru antibiotiku, kad neuzkrestu gimdymo metu savo mazylio. tai ir viskas, nieko cia baisaus. situ bakteriju yra 90% zmoniu organizmuose. mums tai nieko baisaus, bet leliukui jei uzsikrestu gali buti sunkus gydymas, nes jis mzas ir dar be imuniteto.

    Meskeriotoja

  2. 3

    Cia ima tepineli is maksties, niekaip negaliu prisiminti kaip vadinasi, bet tikrai nieko baisaus. man dare bet atsakymo nesulaukiau, kita diena po tyrimo pagimdziau, ji man padare jau gimdykloje.

    Svetusia

  3. 2
  4. 2

    ima tepineli is maksties del stafilokoko berots..tikrai apsimoka ji daryti, ir tau ramiau ir geriau tai zinoti.

    VilijaPovilioniene

  5. 2

    labai dekui mamytes uz atsakyma,dabar jau man aisku.

    ingrida2009

  6. 2

    mums jokio tyrimuko nedare..

    geiza

  7. 2

    tai tyrimas del streptokoko.Labai naudingas,nes jeigu tu turi streptokoka, tai bent jau zinosi kad tikrai reikia antibiotiku(kad neapkrestum vaikelio).O jei viskas gerai tai tuo labiau puiku, nieko nereikia, jokiu papildomu vaistu.Tyrimas labai paprastas(paims is maksties tepeneli) ir per keleta dienu gausi atsakyma. As dariausi ir nieko nerado.man dare 36 nestumo savaite.

    zuzulia

  8. 1
  9. 1

    ten iesko bakterijos.jis neprivalomas,taciau as ji dariausi, nes mano ir grupe rizikinga kraujo,ir siaip dariausi viska,ka sakydavo.nerizikavau vaikeliu.jei randa ta bakterija,gimdymo metu suleidzia antibiotiku.man ju nerado tai ir neleido. ten is maksties paims tepineli,taciau jei nenori gali ir nesidaryti jo. bet sako ten tam, kad vaikui plauciu uzdegimo nebutu,dar kazko.tai 25lt nera daug.as tai mokejau 20lt.

    bantukas

  10. 1

    na ,kad mums jokiu tyrimu tikrai nedare..siulyciau pasikonsultuoti atydziai su gydytoja,gal jums reikalingas koks tyrimas,kuris svarbus jums abiems

    ingrandr