Atsakymai

  1. 2

    Pradzioje pasisaugodavau labiau,bet paskui po pusmecio pradejau valgyti viska,tik su saiku,mazylei dabar 1.7m vis dar maitinu,ir valgau viska :)

    pavasarinuke

  2. 2

    as savo pienu maitinau tik menesi, atrodo vengiau visko ko nepatartina vartoti maitinanciai mamai, bet vis tiek nepadejo, mazyli kankino ir tebekankina diegliukai...

    romantike

  3. 2

    as pirmas savaites stengiausi labai rinktis maista sviezia, neastru.. nevalgiau vaisiu , tik kartais banana.. o diegliuku mes beveik ir neturejome :) mazyle buvo rami tik viena nakti teko papluseti nemiegojs ;)

    geiza

  4. 2

    Mano mazyliui 3 men. neturejome mes pilvo diegliu. Tfu tfu tfu. :) O as valgau viska, perdaug saves neriboju.

    Linute39

  5. 1

    Kol maitinau,tol vengiau pieno produktu,ankstiniu darzoviu ir saldumynu

    ruta26

  6. 1

    Mano suneliui neskaudedavo pilvuko, nebuvo diegliuku, bet tam tikru priduktu vengiau kai maitinau. Na tai yra nesveiko maisto :) O siaip girdejau, kad negalima vynuogiu, kopustu valgyti, bet as viska valgiau ir vaikuciui nieko neskaudejo.

    Indruke

  7. 1

    Valgiau viską kaip visada, nes nepastebėjau, kad vaikui būtų kas negerai. Dieglių, ačiū Dievui, neturėjom.Svarbiausia, aišku, saikas. Nereikia vieno produkto ryti kilogramais, ir viskas bus gerai.

    gtg

  8. 1

    o aš ilgai vargau,nes labai mažučiui pūtė,pirmam vaikiukui iki 4mėn tesisaugojau,o su antru apie obuolius ir marinuotus agurkus iki 7mėn tepasvajodavau..

    tuti

  9. 1

    namano berniokas matyt is nedaugelio kurio nekamavo diegliai,iki 3men stangdavausi nevalgyt tokiu produktu,kurie pucia pilva,rugsciu produktu nevalgyt,nezinau ar tai turejo itakos ,kad nebuvo diegliu ar kitos priezastys leme tai

    Milana69

  10. 1

    Maitinau dukra iki 10 menesiu ir visa ta laika labai rinkausi maista, tik va vienintelio, kavos, taip ir nebuvau sugebejus atsisakyt. :)

    juodaraudona