• 9ats.

    Kas galetu buti kudikiui, kelios dienos laikos kelios dalys temperaturos?

    Patarkite, mamytes, kas galetu buti jei kudikiui kelinta diena laikosi kelios dalys temperaturos? Pastebejau, kad prakaituoja padukai ir delniukai...(geriame po 2 lasus d vitamino)...ar tai gali buti kazkaip susije? Jau pradedu nerimauti, gal galite patarti, aciu...

    LukniukasKūdikio temperatūraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    mūsų atveju kreipiausi į pediatre dėl prakaituojančių delniukų,padukų.niekuo nepadėjo,galu gale nutraukiau tos sintetikos "vitamino d3"profilaktika,ir viskas susitvarkė.

    emiliukas

  2. 2

    Jorkaile, tikrai nemanau, kad per siltai, o vit d doze padidinom jau pries savaite iki 2 lasu pediatres rekomendavimu, rachito prevencijai....temperatura pakyla daugiausiai iki 37.5...pries kelias savaites persirgom tridiene karstine, po to viduriavo, tad man taip dabar baisu, kad neatkristu ir pan..dukryte jauciais gerai, valgo taip pat gerai...ar dar gali buti, kad siame amziuje (6.5men)nesusiformavusi termoreguliacija?

    Lukniukas

  3. 2

    Gal per šiltai rengi, gal vit D padidinti dozę. Jei temp nėra - tai viskas normalu

    Jorkaile

  4. 2

    kai mano buvo leliukas, tai visad tokia laikydavosi daktare sake, tai normalu

    vabaliuke

  5. 1

    na gali buti, kad tokia yra tavo vaikucio normali temperatura. Juk ne visu zmoniu vienoda buna. O jei anksciau taip nebudavo, tai gal koks uzdegimas, nes kelios dalys rodo uzdegima. Nezinau, ar tai gali buti susije su rachitu...

    Indruke

  6. 1

    O gal dantukai jau bando dygti???Gal geriau pasikonsultuokit su savo vaikucio gydytoja,bus ramiau.Sekmes jums :)

    pavasarinuke

  7. 1

    na o gal persalote kur nors?ar negalejo buti,kad persalote?

    ingrandr

  8. 1

    tai gal vaiko tokia normali temperatura,jeigu jis jauciasi gerai....o jeigu taip labai neramu nueikit pas savo gyd.ir viska issiaiskinsit,nereikes pergyventi...sekmes:)

    iirina

  9. 1

    gal tavo vaikiukas yra šiltai labai aprengtas ( bandyk patikrinti įkišus rankytes po kakliuku nugarytėj), o gal dėl vit D trūkumo...tada reiks didinti jį...pas mus dar ikišiolei yra tas trūkumas, bet baigiame išaugti..

    VilijaPovilioniene