• 8ats.

    Kaip isnaikinti morku koses demes is drabuzeliu?

    Ypac is spalvotu drabuzeliu. Vanish ir ukiskas muilas nepadeda:( Gal galetumete pasidalinti patirtimi, efektyviais metodais:)? Aciu:)

    tulpeBuitinė chemijaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    o nebandėte ACE be chloro,spalvotiems audiniams?taip pat gali padėti Ringuvos ūkiškas muilas su tulžimi,labai gerai ištrynus,perskalavus,tada skalbimo mašinoje dar kartą perplovus turėtų išsiplauti.

    emiliukas

  2. 1

    sake yra kazkoks mauilas su tulzim,tai visas demes isima

    viktorijaz

  3. 1

    vanish , ace, delikat man nieko neisvalo, tik pinigus ismeciau, o be to dar smirda baisiai. Labiausiai patinka baliklis is amway, pirkau www.amway-pigiau.lt, su juo net plauti nereikia-sudrekinu audini ir uzberiu miltukus, po 30min ar 1h nukratau viską ir dėmių nėra. Jie net arbalinius kalkiuotus isvalo, rudis ir t.t. Sis balintojas tinka spalvotiems, nes neisgrauzia spalvu, o baltu audiniu neuzdazo kaip kiti, o valo. SUPER! Pamenu pas mus atvyko sveciu ir pas viena ant megstuko buvo deme, tai as net neleidau nusivilkti, o tik sudrekinau ta vieta ir pabarsciau balikliu , tai visi liko issizioje, kad deme isniko.

    vinipukas

  4. 1

    neimanoma man jokie vanis nepadeda niekasnei virinimas reikia jau deti dideli seilinuka ir valgyti morku koses

    mamyciuke

  5. 1

    Galima dar ant demiu citrinu sulciu isspaust, zinau, kad dar jos padeda ir nuo raudono vyno demes panaikinti, bet tik sviezias, neisisenejusias ;-)

    Imbiere

  6. 1

    Va va, mums ta pati beda, viska is cia surasytu priemoniu isbandem, niekas nepadeda :( Na dar jei tik ka istepta rubeli uzmerki, su ukisku muilu gerai istrini, dar issiplauna, o jei bent truputi palauki, tai viskas...

    Zui

  7. 0

    man labai gerai isvalo ACE spalvotiems drabuziams.Uzmerkiu kokiai valandai ir i skalbenke,viskas svaru ir grazu.

    zuzulia

  8. 0

    morku dėmės neteko valyti, bet mėlynių ir juodų serbentų dėmes man vanish išnaikino. Užpyliau palaikiau truputį, o paskui išploviau - ir dėmių neliko. Šiaip mėlynės sunkiai išsiplauna, tai jai jau tas dėmes vanish išplovė, tai turėtų ir morkų dėmę panaikinti

    Shoricel