• 20ats.

    Ar gali buti, jog laukiuosi?

    jau 7 men nepastoju. Menesines nereguliarios siaubingai. Ciklas budavo 34, 36, 44 d., o dabar jau 51 d. ir nesusergu. Buvau pas ginekologa pasitikrinti. Echoskopas geras, tepinelis taip pat. Patare tik gerti vitaminus planuojancioms pastoti. Dar pasake, kad kiausides apsnudusios nuo kt. Sake, jog per 2 sav. tureciau susirgti. Jau praejo pusantros sav..nieko. Pries nepilna sav pradejo siaubingai pilvo apacia skaudeti (taip skaudedavo tik pirma menesiniu diena),. Maniau, kad susirgsiu, bet ir vel nieko. Streso nera, nepykina, jokiu nestumo pozymiu, testas vakar rode neigiama. Nebezinau ka begalvoti... sukasi visokios mintys:( prasau patarkit... Bijau suteikti sau tusciu vilciu... kaip jums atrodo mano situacija? Gal turite patarimu? ar tik vel ir vel kartoti testus?:(

    LaukianciojiNėštumo planavimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Nenoriu pasirodyti bjauri,bet kiek tu tokiu klausimu"Ar gali buti kad laukiuosi?"nu negi sunku vienoje temukeje diskutuoti apie tai?

    pavasarinuke

  2. 3

    manau reikia nesinervuoti ir laukti mėnesinių. Jeigu ciklas nereguliarus, tai ko nervuotis, belieka tik laukti -arba susirgsi, arba ne. Ir jeigu jau testas - neigiamas; gydytoja - nieko ypatingo nepasiūlė, tai nemanau, kad galima būtų dar kokių nors patarimų duoti. O gal ne tavyje problema, kad negalit vaikučio susilaukti, o vyro? juk būna, kad sperma per daug "lėta" ir per perdaug klampią moters gleivinę nepasiekia kiaušinėlio apvaisinti. Gal pradėti galvoti apie tai? Gal reikia klausti pas gyd. ir aiškintis priežastis, kodėl nereguliarios mėnesinės? Gal pasinaudokit ovuliacijos testais (parduodamais vaistinėse), o gal internete esančiomis vaisingų dienų skaičiavimo lentelėmis?
    Manau kartoti ir kartoti testą reikėtų tik tuo atveju, jeigu vaikučio neplanuojate. O jeigu jis yra laukiamas, tai kam gadinti tuos testus, užsimegs gyvybė ir apie tai anksčiau ar vėliau sužinosi. Negi taip svarbu apie pastojimą sužinoti iš testo nei pajausti pirmuosius požymius. Na, nebent yra priežastys - reikia mesti gerti, rūkyti, teisingai gyventi (netaikau asmeniškai tau, tiesiog toks jau tas gyvenimas), tada reikia kuo anksčiau sužinoti apie užsimezgusią gyvybę.
    Tiesiog negalvok apie pastojimą, nelauk, atsipalaiduok ir gyvenk toliau. Nes toks "bandymo" laikas dar ne tragedija.

    elegancija

  3. 3

    nescia tu ar ne,tai mes tikrai nezinom,o galim tik spelioti,bet tikriausiai ne nescia!!zinau kad tie 7menesiai kai negali pastoti atrodo labai daug,bet as pastojau tik po pusantru metu kai visai to nesitikejau!!!sekmes didziausios

    Agnute

  4. 2

    man ir labai menesines velavo,bet pasirodo kojas buvau nusalus...rankas,tai manau nuo to man velavo :)

    coliukexxxx

  5. 2

    labai anksti pergyvenate,aš daugiau nei metus nepastojau.o va draugė net 4m.nepastojo,bet kai susilaukė pirmo vaiko,antras labai greit užkibo:)

    emiliukas

  6. 2

    Ai zinai,jei tau nuo to geriau,tai kurk tas temas,nenoriu as cia pyktis,ne mano natura.Sekmes tau :)

    pavasarinuke

  7. 2

    Bandyk nueiti pas kita ginekologe.Nors jei ji nepasake kad laukiesi,tai tikriausiai taip ir yra.Nesureiksmink taip sio dalyko ir pamatysi kad pastoti bus lengviau.

    tulpe08

  8. 2

    Na ir aš,deja,manau kad susirgsi:(Na,bet viltis visad turi būt gyva.Nenusimink,ne šį syk,tai gal jau visai ne už ilgo pasiseks:)Turi pasisekt:)Sako vaikai žino,kada ateit;)Limkiu kantrybės ir sėkmės kuo greičiau sėkmingai pastot:)

    Vilmiene

  9. 2

    Laukiancioji,kiekvienos situacija skirtinga ir isskirtine,tai nereiskia kad galime daryti tai ko norime kiekviena asmeniskai.Manau kiekviena mama nori pasauliui issaukti jei ji pastoja ir jei tas nestumas buna ilgai lauktas :)

    pavasarinuke

  10. 1

    as irgi manau turetu ginekologe kokiu vaistuku israsyti pagerti kad sureguliuoti cikla ir normalu , nes nepasakyciau kad normalus pas tave . na jei mmm neatsairas pakartok testa jei neigiamas gali vel apsilankyti pas gine lai apziures , nes visvien planuojant cikla reikia susireguliuoti kaip toks ciklas tai ir vaisingas dienas" gaudyk laukuose "

    Mazute