• 13ats.

    Zaisline elektronine masina vaikui, ar verta pirkti?

    vaikui gimtadieniui norime padovanoti elektronine masina, ta kurioje jis pats gali sedeti ir vaziuoti, bet va pats svarbiausias dalykas, ar tikrai verta pirkti tokio brangumo dovana, jos kainuoja net iki 1000 lt...gal kas turejote ar turite tokius masiniukus, kaip vaikams ar patiko su tokiom zaisti, vazineti?

    BenikiuxŽaisliukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    ZINUOMA KAD VERTA,MANO VAIKUI LABAI PATIKO TUREJO TRIRATI MOTOCIKLA,TAI MES VISUR SUO JUO VAZINEDAVOMES IR PO KIEMA IR PO MIESTA,PASIKRAUNI AKUMULIATORIU PER NAKTY IR IS RYTO PIRMYN.

    BIRUTE2

  2. 3

    as asmeniskai irgi nepirkciau,mes turime irgi masina tik ne elektronine,tai vaikas is pradziu dar domejosi o dabar gerai jei karta per savaite atsiseda i ja..na nebent turite savo kiema,gal tada maziukui vasara ir smagu bus pasivazineti,arba vaikutis didelis masinyciu gerbejas:) man nekiltu ranka tiek moketi uz viena zaisla,tada jau geriau keleta mazesniu,skirtingu..tuo labiau kad greit tie zaislai lieka dulketi kampe:)

    sandritute

  3. 3

    na as tai nepirkciau tokios masinos, po namus su ja nelabai pasivazinesi, o ir masina galima pakeisti dviratuku :) mums padovanojo masina kur vaikas gali atsisesti bet be akumuliatoriaus.. kiti vaikai gali issigasti to uzesio, nes mano maziukas tai bijo kai vazineja tokios masinos ;D na cia jusu reikalas pirkt ar ne, bet as asmeniskai nepirkciau

    kristale

  4. 2

    cia daugiau negu puse parasiusios kad gaila pinigu...savo vaikui gaila pinigu? paskutini marskini savo parduociau kad galeciau vaikui obuoli ar zaislo nupirkt o jus...niekas nesako pirkt naujo naujus juk yra ir pigiu padevetu

    Anonimas

  5. 2

    na drauge turi nupirkusi tokia sunui,jam dbr trys metukai,tai ojojoj,kaip vaikui patinka..jau tik kai eina i lauka is karto sedi i savo dzipa:)(

    nade

  6. 2

    As tokios masinos irgi nepirkciau. Nes... ji be proto brangi ir negali zinoti, kaip greitai vaikui ji nusibos, kaip greitai jis ja sulauzys ar dulkes numesta i kampa. Taip pat man bus gaila kitu mazyliu, kurie kieme spoksos i ta masinyte ir pavydes, tampys mamas uz skverno ir reikalaus tokios pacios. Ir dar nepirkciau del to, kad as esu uz tai, kad vaikas kuo daugiau judetu pats, lavintu judesius, lygsvara, o ne sedetu ramiai ir vairuotu ta elektrine masina. Man daug naudingesni atrodo ivairus dviratukai, paspirtukai ir pan.

    Agne

  7. 2

    na as taip pat nepirkciau, nes vaikams viskas greit nusibosta, o tokius pinigus moketi, kad vaikas kelis menesius ar net dar maziau pazaistu, tai neverta, mano manymu... Nebent galima rasti padeveta, kur ir maziau kainuotu ir nebutu taip gaila, kai vaikas nebesidomes.

    Indruke

  8. 2

    tos masinos tikrai yra geros jos kraunasi akumuliatoriais panasiai kaip ir tikra masina mano sesej mama padovanojo tai ji net neislipdavo is masinos valgydavo ir miegodavo masineleje, nes norint ja iskelti ji puldavo i isterija bet vaikam tokios masineles labai tikrai patinka nereikia vaiko nesti ir jam nereikia vaikscioti tik reikia buti atsargiam kad neapsiverstu ir kad neivaziuotu i kur nereikia jos ira is plasmases reikia saugoti nes gali greitai sulauzyti .

    daniela

  9. 1

    Mano sunus turi ne masina bet zaislini elektronini motocikla, tai is pradziu nelabai patiko bet dabar labai patinka ir nuolat juo vazinejasi namie, nes yra daug vietos :)

    Yuki

  10. 1

    Neverta. Pagrindinė problema šiuo metu vaikams trūksta judėjimo, todėl mano tikslas kuo daugiau tai skatinti, kad augtų sveikas ir stiprus, todėl mano trimetis turi labai gerą dviratį ir jau važinėja su dviem ratais be papildomų ratukų, bei kokybišką paspirtuką. Šios mašinos neskatina judėti, netgi atvirkščiai ir iš komentarų matyti, kad vaikai mėgsta jose būti ilgą laiką, reiškia išėję į lauką jie nejuda, o prasėdi.

    Anonimas