• 9ats.

    Mazylio miegas. Ar yra mamyciu, kuriu mazyliai dienos metu irgi mazai trumpai miega?

    Manoji beveik 7men dienom nusnaudzia pora trejata kartu po 15-20 min, (net lauke bunant nesimiega). Labai retai po kokias 2 val. Naktim miegam-gerai (nuo 21 val iki 7 ryto nepabundam - retai kada nakti pabunda). Gydytoja sako, jei nakties miegas kompensuoja dienos (turi 14 val per para miegoti mazdaug), o man noretusi, kad ir diena pamiegotu. Ar ir jum kam nors taip buna-mum jau kelintas men taip. Aciu.

    FaustaMiegutisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    tai juk svarbiausia nakti ji gerai simeiga,nera cia tau ko pergyvent.vadinasi jai tiek uztenka.ir saunu, kad vaikas miega normaliai naktim, o ne dienom. :)

    bantukas

  2. 2

    tai svarbukad nakti miega gerai o tu pabandyk viena karta migdyti gal iligiau miegos as taip daraiu kai snaudinejo po 15min

    mamyciuke

  3. 1

    manajam 11 menesiu,tai diena jei lauke,tai ismiega dvi valandas,jei namie tai valanda ar pusvalandi du kartus

    ruta26

  4. 1

    Mazoji miegodavo iki 10 menesio 1-2 kartus po pusvalandi diena, o nakti kartais ir 10 kartu tekdavo atsikelt. Matyt jai tiek uzteko. Jau 2-3 savaites, kai pamiega ilgiau- apie pora valandu panasiai, bet pasidaryt nelabai ka galiu nes jei barsku sutrumpeja tas laikas atgal iki pusvalandzio:)

    linelis

  5. 1

    vilmienei maniskia ir lyg aktyvi sako.Bent tas paguodzia kad naktis rami-net per dantu dygyma nesikeldavo.Pailset galima ir man ir vyrui,ir vyresniai.Gal jai tykrai tiek uztenka kaip kaikurios raso.

    Fausta

  6. 1

    Mano labai panašiai miegodavo-ir nieko nepadariau,taip ir miegodavo-naktį gerai,dieną trumpai po kelis kartelius,paskui kažkaip savaime nuo metukų gal pradėjo miegot kartą per dieną ir po 2-3val.Dabar1,7m.jau kartais visai nemiega dieną,na bet dabar krūminius daiginamės,tai gal dėl to.Bet šiaip gydytoja aiškino-ne miegalė,aktyvistė ir tiek,svarbu naktį miega:)Tai gal ir jums taip;)Svarbu vaikas nepervargęs,neirzlus,vadinasi jam užtenka tiek kiek miega.

    Vilmiene

  7. 1

    Mes po rytino pabudimo-pavalgiusio apie 9ryto dar nusnusta(trumpam)o normaliam pietu miegui norisi kad numigtu apie 13-14 val (po pietu valgio)o ji tik pusvalandis koks ir iki naktinio miego nemiega.Net ir lauke nemiega.Guli zaidzia ir nebuna perdaug nerami nemiegojus.Gal kada susitvarkis pietu miegas.

    Fausta

  8. 1

    manobeveik 7 ir taspats yra. Bet lauke gerai miega, pamegink migdyti

    vabaliuke

  9. 0

    svarbiausia kad tau nakti miega ir pati pailsi,o diena kaip bebuve.
    manoji 9men miega du pakaituks po pora valandikiu,kartais ir trumpiau

    genutester