• 8ats.

    Kiek skysciu per para suvartoja jusu kudikis?

    Mane neramina tai, kad 11 men dukryte beveik nevartoja jokiu skysciu. Kol maitinosi tik pienu, tikiu, kad jo uzteko ir pavalgyt, ir atsigert. Dabar kerta koses, bemaitinu 2-4 kartus per para, o isgeria turbut puse puodelio skysciu per diena. Slapinasi normaliai (ne retai). Is buteliuko su zinduku ir su snapeliu gert atsisako, bandom is mazycio puodelio, tai dalis isbega pro sali + dar ir springsta, oro prisirija. Nemegsta nei vandens, nei arbatu, nei sulciu:) Variantai?:)))

    linelisMaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3
  2. 2

    Manoji ir taip pat,buvau sunerimusi,bet nieko cia tokio,vadinasi vaikuciui tiek uztenka.

    pavasarinuke

  3. 1

    koki puse litro be misiniu tikrai isgeria

    ruta26

  4. 1

    Dekoju uz atsakymus. Po truputuka gereja situacija pas mus- buvom sveciuose pas pusmeciu vyresne mergaite, tai atiminejo tos mergaites buteliuka ir nemazai isgere (laaaaaabai saldaus kompoto- matyt gere ir troskino nuo jo). Nuo sekancios dienos as emiau siulyti pakaitom tai puoduka, tai buteliuka, nu isgeria kazkiek per diena, kategoriskai nebeatsisako.
    O del mano pieno, tai labai sumazejo jo, emiau vos ne per prievarta skysciu daug gerti nes vos kelias minuteles bevalgo- lyg ir dar noretusi, lyg ir nebera. Nelabai gal moku pasakyti, bet grizau i pirmus menesius, kai nesuprasdavau- privalgo ar vis del to mano pienuko truksta:)))

    linelis

  5. 1

    galbut jai tikrai uztenka tiek kiek atsigeria..gal jai patiktu geriamasis jogurtas?

    sandritute

  6. 1

    na galbut tikrai uztenka tiek tavo dukrytei. po kiekvieno valgio vis siulyk atsigerti gal pripras ir daugiau gers. manoji tai nuo pat mazu dienu daug geria. dabar jei 2 metukai tai geria labai daug arbatu, y diena 3-4 buteliukus po 220ml

    vestina

  7. 1

    net nezinau, nes jis motinos pienuka gere, tai nemetau kiek ir suvalgo

    jurgita

  8. 1

    manau jei ji nereikalauja jokiu skysciu gali buti kad pakanka pienuko :)ar daznai geria pieneli?manau kai pati nores galite pasiulyti po valgio vandenuko,kokios arbateles ir kiek ji isgers matyt tiek jai ir pakanka,juolab sakote kad slapinasi daznai...nereikia nerimauti,kiekvienas vaikas individualus.:)

    Pearl