Atsakymai

  1. 3

    kiekvienas organizmas yra individualus.taip pat kaip ir kiekvienas nestumas,tai paciai moteriai.
    Su pirmu vaikuciu manes visai nepikino,tik svaigdavo galva,padidejo krutine,su antru vaikuciu taip pat nepikino tik jauciausi labai pavargusi,na o su treciu-labai,labai pikino,skaudejo galva,pilva,krutine padidejo tik 4men.

    okse0711

  2. 2

    man tik apetitas padidejo , o daugiau niekas nepasikeite

    vinipukas

  3. 2

    as 6 savaite nejauciau jokiu pasiekeitimu..na treuputi padidejo krutine, kaip pries menesines ja maude, bet siaip nei i tuoleta variau nei ka..tad palauki echo ir tada jau tikrai zinosi;)

    bantukas

  4. 1

    kekviena mamyte nestumo metu kamuoja skirtingos bedos,man taipat nuolatos ritais sukdavo pilvuka

    viktorijaz

  5. 1

    gal but mamytem nepritarciau.bet kiekvienas organizmas vis kitaip.as pavyzdzdiui,vidurevau,taip ir suzinojau,kad laukiuosi.pykint pradejo tik nuo 12 savaites.vidurevau iki 10 savaites.daktarai sake kad tai normalu,nes organizmas keiciasi.o pilvo apacia maus irgi iki mazdaug 11savaites,tai nera baisu.nes gimda dideja.o mano krutine buvo jau tri nuo 5 savaites,net prisiliest negalejau.dabar jau nebelabai jauciu krutines maudimo,nes 15 savaite.tad kiekviena vis kitaip.bet man taip pat buvo kaip ir tau.tad mamyte nelabai pergyvenk ;)))

    mamyte27

  6. 1

    nu man ne tai kad pilva maudzia , sakyciau daugizau jo putimas.

    Anonimas

  7. 1

    Tai normalus pozymiai, kad esi nescia. As budama 6 sav nescia, tik tada ir suzinojau, kad laukiuosi. I tuoleta pradejo dazniau varyti, tai galvojau, kad pusles uzdegima pasigavau :) Manes visai nepykino. Kad pilvo apacia maudzia, tai nezinau, geriau pas gyd. nueik. O jei kraujo pasirodytu, tai iskart pas gydytoja, gali buti persileidimo pozymis.

    liepa

  8. 1

    Paprastai būtent nuo 6 sav prasideda pykinimas, bet juk visoms skirtingai, vienas kiaurą parą pykina, kitas tik rytais, trečios neveik nieko nejaučia, visaip būna, kiekvienos organizmas vis kitoks ir kitaip reaguoja į pasikeitimus. Mūsų organizmas į naujai užsimezgusią gyvybę reaguoja kaip į svetimkūnį ir visokiais būdais su juo kovoja. Tad, kad stiprybės ir kantrybės :)

    bum

  9. 1

    as manau kad ne, nes buvau ketvirtadieni pas gydytoja tai sake dabar turiu laukti ekoskopijos. matai cia viskas truputi kitaip juk as gyvenu Ispanijoje. bet kai dare gimdos tepineli nesake nieko, jei butu infekcija matytu.

    wiktoriuke

  10. 1

    na manau geriausia butu nueit pas gine..čia mes daug belekokiu nuomoniu galim prisakyt,bet kad nebutu kokia infekcija

    detyte