• 11ats.

    Mum jau 37 savaite, bet gine dar nesviete ir neziurejo, kokioje padetyje vaikas jau yra, o pas ja man dabar tik balandzio 16 d., gimdymas 24 d. gal zinote, gal jau nebeziuri vaiko padeties tik gimdymo namuose jau?

    pumpurelisTestai ir tyrimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    nesviete ir manes,neva sake privalomas yra vienas echo tiktai.bet pasikalbejus gan "graziai", padare man ji..nesman buvo neramu, nes niekada nieko neziuredavo...siaip zinok paskui echo dare jau pries gimdyma,tai ziurejo padeti,ziurejo kaip virkstele(bet kas is to,vistiek nemate,kad vaikas apsivijes)..

    bantukas

  2. 2

    manes ir nesviete ik likus gal porai dienu iki gimdymo dare ego ir tada jau gimdimo diena ir dare.

    mamyciuke

  3. 1

    na mane tik apciupinejo ir sake, kad neapsivertes, bet vis tiek nieko nepatare daryti... O gimdymo namuose sake, kad privalejo nusiusti i baseina, tada 50 proc. butu vaikutis apsivertes...

    Indruke

  4. 1

    sirduke girdetum visai kitoje vietoje jeigu sakysim vaikas butu uzpakaliuku zemyn, tad tau viskas tvarkoje..

    Anonimas

  5. 1

    manęs irgi echoskopu nežiūrėjo, sakė, kad jau daugiau nebegalima (buvo daryti 2: maždaug 20 ir 30 sav), nes tas echoskopas irgi turi įtakos vaisiui, vis tik spinduliuotė. Bet labai priklauso nuo to, kokia aparatūra ligoninėje - jeigu naujesnė, tai ir geresnė, saugesnė.

    bum

  6. 1

    siaip turetu ziureti juk tik tada zinos kokia vaikiuko padetis,ar pasiruoses gimdymui...nestumo pabaigoj reiketu tikrai pasiziureti echoskopu.

    Pearl

  7. 1
  8. 1

    man dare echo nes pati kazkaip neramiai jauciausi tai ir pasiskundziau, tai ta prioga kad nuramint ir paziurejom abi i lialiu pilvuky :D

    Netootia

  9. 1

    manes irgi nesviete uzteko tik tiek kad gyditoja apciupinejo ir pasake kad vaikas geroj padeti

    viktorijaz

  10. 1

    Siaip apciuopia ranka vaiko padeti. Bet tu tikrai gali pasiprasyti echoskopo. Turi duoti tai,ko tu nori, jei tau neramu.

    Linute39