• 11ats.

    Kokio amziaus galima leisti vaikiuka viena i lauka, palikti namuose viena?

    Kaip siam zingsniui vaikiuka paruosti, kad butu saugu ir teveliam ir paciam vaikiukui?

    Pearl4-6 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    isleidau nuo 6 metu i lauka,anksciau bijociau,dar ir nuo pacio vaiko priklauso

    ruta26

  2. 1

    bijociau viena palikti bet kokiu atveju, man butu neramu

    vinipukas

  3. 1

    pas mus nuosavas kiemas,tai isleidau net 1.9 m:)senelis lauke tvarkesi,tai viena akim priziurejo.ir vartelius uzrisau su viela:)o namie lieka trumpam,kai iseinam i pard,ar siaip trumpam reikia.palieku telefona ir po kurio laiko skambinu is kito,pasiteirauti ka veiki:)

    axom

  4. 1

    Vyresneli pirma karta palikau turbut 3.5 metu- iseje i lauka susipykom del nieko, o as velavau, tai parvedziau, nurengiau ir liepiau eiti pietus miegot ar pan. Kai pyktis nuslugo, sirdis vos is nerimo nesustojo- kaip jis ten, ka jis ten... Bet paskui jau ramiai palikdavau- jis pas mumis rimtas, sukalbamas vaikas, tvirtai zinojau, kan nepersivalgys saldainiu ar nesugalvos zaisti su degtukais vien jau del to, kad netures kieno pasiklausti "ar galima?"...:))) Jei reikdavo i banka ar apsipirkti, jis pats prasydavo, kad palikciau namie, uzdeciau dvd "multaka"- tvirtai zinodavau, kad ta pacia poza paliksiu, ta pacia poza rasiu, tik turiu spet apsisukt, kol tas diskas nesibaigs. O dabar palieku abu jei trumpam reikia iseiti- mazaja uzmigdau, penkiametis klausosi pasaku cd arba multikus ziuri. Jei sese atsibus, esu rami, kad iskrist neiskris, is loveles neislips, o jei verks, tai bus nuraminta.
    O i lauka bandem vyresneli vasara leisti (buvo jam noras uzejes pasilikti vienam kieme), tai ir man sirdis kulnuose, ir viena graudzia istorija turim, kaip jis grizo namo,o ieiti negali, prisibelsti negali ir zliumbia krokodilo asarom uz metro nuo musu:))) Vyras sekancia diena skambuti zemai pritaise- specialiai jam, bet kazkaip noras eiti vienam i kiema dingo.
    Ir man idomu, kokio amziaus turi buti vaikas, kad mama ramiai viena i kiema isleistu- pasiziuriu, nu pilnas tas kiemas, duodasi vaikai, o man sirdis dreba, visokie chuliganai ir iskrypeliai vaidenasi:)))

    linelis

  5. 1

    as manau dar priklauso kur seima gyvena, ar nuosavame name su kiemu ar bute...manu nuosavame kieme galima vaikuti ir anksciau isleisti...

    Lukniukas

  6. 1

    Mano merginai 5 metukai, tai dar bijau viena palikt, o vat sese 7 meti jau drasiai palieka su mazesne sesute namie vienus, ir galiu pasakyt, puikiai vaikuciai susitvarko. Cia turbut dar priklauso nuo vaikiuku savarankiskumo ir mamos poziurio i tai. :)

    juodaraudona

  7. 1

    musu didziajai jau 9 metai,tai pabuna namie su sesem ir broliu,jei reik apsipirkt,ar i parduotuve nueit.

    nesvarbu

  8. 1

    na gal nuo kokiu 6- 7 metu. anksciau kazkaip bijociau

    vestina

  9. 1

    namuose tai nuo 6 metuku manau jau galima plikti aisku jai vaikas nebijo o į lauka tai ir mažesni jai dar lanagai į kiemo puse tai labai gerai nes gali matyti ką vaikas veikia lauke.

    mamyciuke

  10. 1

    savo mergyte jau viena leidau nuo 3metuku, zinoma priziurint ka ji veikia ant smelio dezes, o manau namuose viena gal kokiu 5-6metuku, priklauso nuo vaiko manau, jei jis turi uzsiemimo, ir nera mamuniukas,tai gali isleisti tevus kurnors nubegti, na bet buna ir tokiu vaiku kur nuo motinos kojos negali atplesti 6metuku. ;)

    geiza