Atsakymai

  1. 3

    pati bandziau prailginto veikimo vit.c,naturalu,jis man numuse temperatura.
    o gal vis delto ne man vienai?

    okse0711

  2. 2

    esant temperaturai,prailginto veikimo vit.c galima suvartoti iki 6tab,na aisku ne iskart.
    pabandykit

    okse0711

  3. 2

    na man vitaminas c temperaturos tikrai nenumusa..

    Anonimas

  4. 2

    Vitaminas C yra vienas is vitaminu prevencijai su "bacilom", taciau jo vartojimas tikrai nesumazins temperaturos. Na skysciu gerimas su citrina ar su tabletiniu C vitamino pavidalu,taip pat temperaturos kritimo neitakoja.
    Vitaminus vartoti reikia ne tik jau susirgus ar sunegalavus.Bet juos prevenciskai pavartoti tikrai ne pro sal. geriausia rinkti ne cheminiu budu padarytus, bet naturalius produktus.
    Dabar juk pavasaris, saulute karts nuo karto jau mus aplanko, dodel ant palanges pasisekite pipirnes, agurkles, spinatu ir kt zoleliu, jos tikrai naudingiau bus jusu ir jusu seimos sveikatai :))))

    Anonimas

  5. 1

    kad vitaminas C stiprina organizma ir kaip minejo atbaido nuo bacilu cia turbutu visos zinome , bet kad mazinti temperaturai tai pirma karta girdziu tokia nesamone

    Mazute

  6. 1

    na kad mazintu temepratura neesu to girdejusi. duodu jy mergytei kad stiprintu organizma.

    vestina

  7. 1

    Na temp.,mazinti yra kitu vaistu ir budu,vit.c galima tik sustiprinti vaikiuko imuniteta,ir tai geriau pries susirgima karts nuo karto pagerti....

    Pearl

  8. 1

    vitamina C duodu visada ir kai serga duodu, jis pastiprina organizma ir atbaido bacilas,bet kad temperatura mazina nesu girdejusi.

    dzionike