Atsakymai

  1. 3

    nenoriu visiškai į darbą, nes ten reikia daug galvoti, daug nervų atima visas darbas. O namie - ramu, galiu užsiimti su dukryte kuo noriu ir kada noriu, norim miegam, norim keliaujam kur nors. Nors auginu tris vaikus (du vyriausieji jau labai paaugę :)) ), bet namie neatsibodo, ir tos rutinos nejaučiu. Tiesiog galiu ir namus susitvarkyti, ir valgyti padaryti, ir su dukryte užsiimti. O kas bus kai būsiu darbe - grįžti 18 val. vis pavargusi, o darbai tai tie patys namie laukia - valgymo darymas, tvarkymas namų, o ir su vaikučiu pabūti pažaisti norisi.
    Gaila, bet pasirinkti negaliu, teks jau rudenį keliauti į darbą, o dukrytę vesti į darželį. Jeigu būtų kitos sąlygos ir būtų pinigėlių, namie būčiau iki 3 m. tikrai.

    elegancija

  2. 2

    na as taipogi darbo nepasiilgstu ir mieliau buciau namuose..

    Anonimas

  3. 2

    Pirmaji vaikuti (5-6men) buvau palikus mamai dabot, grizau darban, bet po 1.5men mamai atostogos baiges ir vel isejau vaiko auginimo atostogu. Kai tik vaikuciui suejo metukai, su lyg diena grizau i darba...
    Auginu dukrele ir galvoju, kodel taip greit tas laikas lekia:))) Su malonumu auginsiu mazyle dar metukus (dabar 11men jai) ir dar beveik pusmetuka teks namie trintis nes joks darzelis vasarai vaiko naujo nepriims, teks rugsejo laukti. Kadangi ketinu ieskotis naujo darbo, tas pusmetukas gali ir pratisti siek tiek.
    O del veiklos. Nu ka as zinau. Tai vis tiek gi nesedi su vaikais 30d per menesi ir 24 val per para, bent jau as ir i teatra iseinu, ir i miesta nosi iskisu, ir su draugem susibegam, ir su vyru bei vaikais puse Lietuvos ismaisem, rudeniui kelione i Turkija nusipirkom- pailset nuo mazosios pasiuteles. Visiskai nesijauciu uzsisedejusi, ziema gal sunkiau nes kazi kiek nepalakstysi, bet ir tai, su rogem davem garo, vyresnelis net nuo Satrijos kalno nuciuoze ( ne visai sekmingai, bet cia jau kita isorija...)

    linelis

  4. 2
  5. 2

    o as nelabai ,nes dar negreitai man tas malonumas :))) ziuresim kaip bus kai ateis ta diena,bet man asmeniskai geriau namie su vaikiukais nei darbe...zinoma jei ne finansine puse,tai galeciau but visada su savo vaikuciais :)

    Pearl

  6. 1

    Oi, neee, dar nenoriu, labai patiko namuose:-))))

    iinnggaa

  7. 1

    pagalvoju,kad jau neuzilgo teks grizti,bet noro nera

    ruta26

  8. 1

    labai noriu, bet gyvenimas delioja savaip, turesiu dar pora metu namisedziaut:) nes vaikai beveik pametinukai gavosi:))))

    erika1984

  9. 1

    nenoriu ir nenoreciau, jau geriau apsikrauciau vaikais, kad tik neiti i darbą, nes darbas man yra katorga, baisiau nei kalejimas. Bet dirbti teks, tik nezinau kaip reiks speti paimti vaika is darzelio, o dirbdama as vaika matysiu tik 2val per diena-ryte kada ruosimes 1h ir vakare, kada grizusi is darbo 20val gaminsiu patiekalus, bet su vaiku pabendrauti laiko neliks visiskai, nes jis 21val jau tures eiti miegucio, kad ryte 6val galetu pabusti. zodziu baisus laikas manes laukia.

    vinipukas

  10. 1

    as tik metai namie ir jau noriu kazka veikti, noriu baigti kokias studijas kursus, ir kibti i darba:)

    VilijaPovilioniene