Atsakymai

  1. 4

    sedet kartu ir mokytis kartu, sutinku, kad gal atrodo kvaila, gi ne pirmokas, bet as taip dariau su savo vyriausiu sunumi ir itariu kad maze bus tokia, nesugeba susikaupt, nemoka mokytis, tai nera kad vaikas tingi, tiesiog nemoka mokytis, negali pasiekt norimo rezultato, tai vaikas tiesiog numoja ranka, dingsta jo pasitikejimas savimi, dingsta isitikinimas, kad gali ismokt... tai nera ilgas laikotarpis, veliau jie ismoksta, tiesiog tokiems vaikasm reikai daugiau laiko, bet tai atsiperka, nes as tai zinau, kad jeigu nebuciau kartu sedejus, butu praleides nepajeges pasivyt tad siandien netektu diskutuot i kuri universiteta stot.. cia mano toks neidomus, deja is patirties patarimas, o as irgi dariau viska, pykau, baudziau, pas mokytojus siunciau, veliau suvokiau, kad nei vienas mokytojas mano vaiko geriau nesupranta nei as pati, as zinau koks mokymosi budas jam geriausias, tad kantrybes tau ir pamatysi to rezultatus..

    gertruda

  2. 1

    na manau reikia sugalvoti jam tiksla. Pvz, jei gerai mokinsis, ruos pamokas, tada gaus daugiau pinigu, arba kazkas bus nupirkta ir pan.

    Indruke

  3. 1

    priversti nepavyks, geriau pasamdykite koki svetima zmogu, tada labiau susidomes mokslu. Del atminties ar susikaupimo gerinimo labai reikalingi vitaminai, zuvu taukai ir t.t, dar gali buti priezastis skydliaukes problemos, nes a sergant mokiniams sunku susikaupti, pablogeja atmintis ir t.t. Reikia ieskoti priezasciu kodel jis nenori mokytis

    vinipukas

  4. 1

    na manau tik kantrybe ir dar karta kantrybe..

    Anonimas

  5. 0

    mama veda sunu i mokikla nors vaikas prisisioja pampersa nors tete duoda isubine nors sunus nors

    Anonimas