• 9ats.

    Susirasymas santuokos rumuose, kaip ruosetes?

    gal kuri susiraset santuokos rumuose, kokia tai tradicija, kaip jus ruosetes, ar reikejo geliu, pasidalinkit, aciu

    RASIUKAS2VestuvėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    na bet mes tai keitemes ziedais ceremonijos metu, keista, ka yra kas nesikeicia.na as irgi buvau 8.5 men nescia, bet pilvelis mazas,nelb kas pasakytu :)

    bantukas

  2. 2

    mes su vyru tik susirasem.dejausi suknele ne balta, bet tokia kuno spalvos,ramuneliu puokstele turejau,galvoj gyvos ramunes.labai kazkokiu tradiciju nera,nuvaziavom susirasem,isgerem su giminem sampano,paskui nuvaziavom pasifotkint i gamta,o tada grizom namo smagiai pasedet seimos ir liudininku kompanijoje.

    bantukas

  3. 2

    Na mes susirašinėjom be iškilmių Vilniaus santuokų rūmuose.Tai ten kaip pažiūrėjau buvo labai įvairiai poros pasipuošusios-buvo ir su baltom suknėm vistiek ir ss puokštėm ir išpuoštais liudininkais,buvo šiaip pasipuošę šiek tiek,buvo pora iš vis abu su džinsais ir marškinėliais.Žiedų ten nereikia,ta prasme kadangi ne iškilmingas sutuokimas tai nepriklauso ten žiedais keistis.Na aš tai buvau 8mėn.nėščia:)Tai pasipuošiau kuklia rožine suknyte,vyras buvo su kostiumu,turėjau kuklią puokštelę,po tos ceremonijos pasikeitėm patys žiedais,liudininkai buvo pasipuošę taip pat kukliai,atvažiavo keli giminaičiai po to pasveikint,išgėrėm prie santuokos rūmų šampano ir tiek...Čia galit kaip norit taip daryt.

    Vilmiene

  4. 1

    as susirasiau, bet nuomavausi ir suknele ir puokste o veliau vakare buvom uzsisake kavinuke tai ten smagiai visa vakara pasibuvojom buvo nedaug zmoniu tevai seses puseseres ir keli draugai musu paprastai ir graziai ir ziedus beabejo kokia santuoka be ju :)

    ikmeskute

  5. 1

    tai ar reikia ziedu,nes kokia svente be ju.

    RASIUKAS2

  6. 1

    taip geliu reikia tureti paciai sau

    Anonimas

  7. 1

    nereikia ten tu puoksciu uztenka kuklios puoksteles,jei nebus nei baltos sukneles,tai nebutina geliu uzsisakineti.

    dzionike

  8. 1

    taip mes is pradziu santuokos rumuose susirasem, paskui iskart y baznycia vaziavome. o ten tradicijos tokios kad kai eini pateikti prasyma del santuokos paklausia ar su iskilmem ar be iskilmiu santuoka bus. su iskilmem moketi reikia brangiau ir gali buti viduje sveciai su poromis. groja muzika, pavaisina sampanu ir tiek. be iskilmiu kartu gali buti tik liudininkai. as turejau tik savo puokste, aisku paskui is kitu sveciu jau gavau geliu:)))

    vestina

  9. 0

    o liudininkai susirašant butini?

    Anonimas