• 7ats.

    Mamos pieno laikymas, kiek ka tik nutrauktas pienelis gali isbuti kambario temperaturoje?

    pienuka as nusitraukineju, nes pas mane buvo sutrukineje speneliai ir dabar jau sunelis neima kruties, norejau suzinoti, kaip jus manot, kiek ka tik nutrauktas pienelis gali isbuti kambario temperaturoje?As stengiuosi laikyti ne daugiau kaip iki valandos, paskui ispilu arba dedu i salytuva jei vaikelis nepabunda. Kaip manoit ar as elgiuosi teisingai?

    oksaniukas19MaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Mamos pieną šaldytuve galima laikyti 24 val. Paskui jis turi būti arba išgertas, arba išpiltas. Jei mama nori pienuką užšaldyti, tą reikia padaryti iškart, nelaikant jo visą parą. Šaldytuve laikytą pieną šaldyti šaldiklyje nereikėtų, geriau išpilti lauk. Jei mamos pienuko mažai, jį galima pilti į nedidelius specialiai pieno šaldymui skirtus maišelius ir laikyti ne ilgiau kaip 6 mėn. Tačiau to daryti nepatarčiau, nes žūva daug motinos piene esančių vertingų medžiagų.
    Kambario temperaturoje galima laikyti iki 8val.

    okse0711

  2. 2

    na as tau siulyciai nusitraukineti ir deti i maiselius ir i kamera..tada pieno tinkamumo laikas trys menesiai

    Anonimas

  3. 1

    as saldytuve laikydavau iki 10h, dazniausiai uzsaldydavau kai daug pieno buvo. tai man padejo, kai kas nors ziurejo mano mazyle, kameroje gali pienas isbuti daugiausiai 3 menesius. maiseliai saldymui kiek zinau iseje is prekybos. dabar yra specialus indeliai

    Mila

  4. 1

    gali pienuka nutraukta laikyti saldytuve kur salciau iki 48 val isemus pasildyti po silto vandens srove ,jai vaikutis kiekio nesuvalge visko butinai ispilk lauk

    ikmeskute

  5. 1

    Ir as nustraukineju pienuka. Dazniausiai zinau kada vaikas valgys, pries pat ir nusitraukiu. O jei pramiega ar nelabai nori ,tai pastovi dar apie pusvalandi , daugiausia valanda. Nieko tokio, jam tikrai nieko nenutinka. :) Aisku,jei jo yra daugiau nei reikia, ta iskarto dedu i saldytuva.

    Linute39

  6. 1

    as manau viska darai gerai, berods ar ne 48 valandas gali pienukas isstoveti saldytuve...bet as iskarto deciau vistik pieneli i saldytuva, iskarto nusitraukusi, o kai jau vaikutis praalktu, ikisciau buteliuka i silta vandenuka...man asmeniskai taip saugiau atrodo..

    Lukniukas

  7. 0

    paprastas lakimas

    hama