• 8ats.

    Kaip suprasti, kad dygsta dantukai?

    Gal klausimas kazkam ir kvailas pasirodys, bet pagalvojau paklausiu vistiek. Mano berniukui dabar 4.5 men ar gali buti kad jau dygsta dantukai? Nes jau kelias naktis is eiles jis prabunda po 3-4 kartus verkdamas, bet net nebuna atsimerkes. Diena jis ramus, tiesa, daug ir miega, nes nakti buna neismiegojes manau...Tai is ko galima suprasti,kad kalasi dantukai? Kaip ten ta dantuku augimo pradzia burnyteje turetu atrodyti? Aciu.

    lettuceeDantukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Manoji labai ilgai seilėjosi ir kišo pirštus (kelis mėnesius). Aš jau keliasdešimt kartų maniau, kad jau rytoj. Dantukų, dar nesimatė, bet vieną rytą sukaušėjo šaukštelis.

    Augry

  2. 2

    Oj as jau pirmuju saviskes dantuku laukiu gal nuo 2 menesiu ,bet ju kaip nera taip nera :))
    Mama sako,kad va jau patine dantenos,jaucia du dantukus apacioj,bet vistiek nieks neislenda...tikriausiai vel prisigalvojom :)Bent as taip manau :D

    Anonimas

  3. 2

    dantuku dygimo pradzia yra,kai paburke istine smegenukai..

    Anonimas

  4. 2

    pritariu Sigitai ir tamkrist,bet pas mus mergaite nerami buvo dienom,o naktim gerai megojo..ir islindo jau vienas :))

    dominika

  5. 2

    :) Labai daug pozymiu dantuku dygimui nustatyti :0 Labai teka seilytes, nuolat kisa pirstukus i burnyte, parausta ir istinsta dantenos, mano mazylei tose vietose, kur kalesi danteliai, atsirado tokios duobutes. Na, o jau veliau matosi, kad sviecia balti perliukai po dantenyciu odele ;)

    tamkristina

  6. 2

    Gali buti, kad jis kazka sapnuoja...
    Kaip kalasi dantukai: buna pabrinkusios desnos, vaikiukas viska kisa i burnyte , taip trindamas dantenukes.
    Ikisus svaru pirsta i burnyte perbraukit per dantenas, jausis kietesni kaubureliai, kita karta net akivaizdziai matosi pasviesejimai...

    Anonimas

  7. 1

    Kai vaikiukui kalasi dantukai buna pabrinkusios dantenos, vaikiukas viska kisa i burnyte , taip jas masažuodamas. Įkišus pirštuką į burnytę jausis tokie pakilimai burnytėje, vaikas gali būti neramus, temperatūra gali pakilti...Na ir žinoma didelis seilėjimąsis.

    VilijaPovilioniene

  8. 0

    O as niekaip nesupratau, netgi nesitikejau ,kad 3.5 men. mazylio burnytej pastebesiu du dantukus. :)))
    Selejosi ir pries tai ir dabar.

    Linute39