Atsakymai

  1. 3

    Mano berniukui 2metukai ir 10menesiu o mergaitei metai ir 6menesiai bet i darzeli viresnelio nevedu.Sutinku kad ten geriau ir vaikui linksmiau ,bet paziurejus is kitos puses tai kiek turim moket uz darzelius o ir pinigai is dangaus nebyra. Tai kol as namie ir vaikai gali but namie,beto brolis su sesute turi ka veikt o jei liktu mergike viena tai as nebetureciau kada ir apsitvarkyt mat ji reikalautu daugiau demesio,o dabar ta demesi kompensuoja brolis

    Ermita

  2. 2

    as nevedziua abu namie sedejo.. nors mano drauge augino mergaites 2,6 metai skirtumu tai dar pries antrai gimstant pradejo lankyt darzeli, tad susidure su didelem problemom, nes vest sunku viena vezime kita uz rankos tempiama, ypac jeigu oras blogas, be to didzioji tuoj visas ligas pradejo temt tad ir mazike uzkresdavo, tad po pusmecio kankynes nutrauke..

    gertruda

  3. 2
  4. 2

    Na pas mane bus ne visai pametinukai:0kai gims antras vaikelis,dukrytei bus 2m.Bet į darželį kol kas nevesiu,gal kokių 2,5-3m.tai vistiek vesiu.

    Vilmiene

  5. 1

    Nevedziau vyresniojo del ligos,isejo gan velai i darzeli,vidurinelis isejo anksti i lopseli,o as iskeliavau i darba,su didesniuoju pabudavo seneliai ar vyras,nes visi dirbom slnekanciu grafiku

    ruta26

  6. 1

    planavom ir mes vest, kad man butu lengviau, bet lelius gims tik rugpjucio viduryje, tai pradejau galvot, kad sunus nesijaustu kaip suniukas, po dvieju savaiciu istremtas i darzeli, greiciausiai neleisiu, gaila vaiko darosi:(((

    erika1984

  7. 1
  8. 1

    na turiu tik viena,bet jei pas mene butu tokia situacija,tai viresneli tikrai vesciau i darzeli,kad bent kiek butu poilsio..

    Anonimas

  9. 1

    na mano panelei jau keturi metai, kai gims brolis bus 4,5metuku, tai mano panelyte keliauja i darzeli :) manau darzeli geriau nei namie vaikui, o ir pati turesiu ka veikti :)) manau uzteks ir atostogu vasarai :)

    geiza

  10. 1

    Mano vaikiuku skirtumas 1m.3men. tai manaun tikrai dar anksti vesti i darzeli vidurineli...Vyresnioji lanko darzeli o mazesni vaikiukai eis kazkur 3metuku amziaus.anksciau neplanuoju vesti :)

    Pearl