• 19ats.

    Ar jusu mazyliai nusispardo anklode, kai miega?

    manajam 11 men., nors kambaryje ir silta, bet vis keliuosi nakti, kad apklociau, nes pastoviai nusispardo. Mama liepe pririst anklode, o kaip jus darot?

    IraidaMiegutisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    kol buvo mažesnė, panašiai iki metų amžiaus, migdydavau vokelyje (miegmaišyje taip vadinamame). Bet vėliau mažoji pradėjo miegodama vartytis į kitą lovos pusę - atsisėda ir griūna į kitą lovytės pusę ir vėl miega. Taip per naktį kelis kartus "keliaudavo". Tai su tuo miegmaišiu buvo nepatogu jai, susisukdavo jame, pradėdavo verkti ir prabusdavo. Vėliau juos išaugom ir dabar (1 m. 7 mėn.) miega tiesiog po adijaliuku. Aišku, nusispardo, bet žiemą migdžiau su pižama ir kojinytėm arba paprastais šliaužtinukais su uždarom pėdutėm. Dar ir dabar su tais šliaužtiniais migdau, patogu, nes jeigu ir nusikloja, nesušala. O šiaip kelis kartus teko naktimis keltis ir mauti kojinytes, nes kojytės buvo atšalusios, nes miegojo nusiklojus. Bet naktimis iki šiol šokinėju pažiūrėti, ar vis yra apsiklojusi.

    elegancija

  2. 3

    na musiskis pradejo nusispardinet naktim 1metu 6men kazkur, tai visad einant miegot apmaunu pizaama ,kojinytes,o nakti tai prabundu ir apkloju,arba kai pats pradeda muistytis nakti tai zinau,kad nusispardes saalta tai apkloju ir miega toliau :)
    kazkada bandziau ir as rist kampus anklodei, bet sukdamasi prigula viena sona o kitas tempia ir neleidzia apsisukt tai pyksta,tai to nebedarau

    Milana69

  3. 3

    Nusispardo,bet aprengiu silciau.Beto vistiek namie silta,tai nesusala :))

    Anonimas

  4. 3

    Mes turime miegmaisi,labai patogu ir silta vaikeliui:)Siulau ir jums isigyti tikrai pravers!Ju ivairiu fasonu yra.

    Irina

  5. 3

    darem lygiai taipat risom antklode kol buvo maziuke, o dabar keturiu metuku man irgi kekviena nakty nusiskloja, tai arba pati pabunda ir sako salta, arba pati pabundu ir apkloju.. patarciau aprenkt silciau kokia pizamyte ilgomis rankovemis.. tai vis ne taip susals ;)

    geiza

  6. 2

    Maniskis net nesimigdo apklotas.Todel visada aprengiu ji silta pizama bei uzmaunu kojines.Nakti atsikeliu apklot,bet ryte visada randu nusispardziusi...Tikiuos,kad isaugs...
    Genutetest,nejau taip sunku kazka daugiau parasyt,juk Iraida klause ir ka darom,kai vaikiukai nusispardo...

    rimrem

  7. 2

    beveik visada kai buna per silta tai nusispardo.

    mamyciuke

  8. 2

    na maniškis nenusiklasto dabar jau, o anksciau kai nusiklostydavo tai aprengdavau silciau:)

    VilijaPovilioniene

  9. 2

    visalaik nusikloja, tai dedu i vadinama vokeli!

    cindy

  10. 2