Atsakymai

  1. 2

    Musu vaiko kambarys istapetuotas, jau spejo ir paplesyti tapetus ir su plamasteriais apipaisyti.
    Tai manau kol mazas vaikas geriausia paprastais ir nebrangiais tapetais istapetuot nes,kol sulauks to amziaus kad ant sienu nepiest.

    Ermita

  2. 2

    is dalies gerai tapetai vaikams patinka ivairus vaikiski paveiksliukai ant tapetu ,bet kiek teko matyti kiti vaikai nudrasko tus tapetus tai gal dazyti geriau kokia ryskesne spalva

    ikmeskute

  3. 1

    Na musu mazylis dar tik gims, taciau jau rupinames kaip iruost jam kambari :) Nusprendem dazyti :) Is pradziu, kol mazytis, tai tokiom svelniom pastelinem spalvom, o kai paaugs, pats gales improvizuoti :)

    Eglone

  4. 1

    mes isklijavom dazamasiais tapetais ir nudazem

    ruta26

  5. 1

    Mes iškalėm medinėmis lentutėmis..

    Jorkaile

  6. 1
  7. 1

    As manau kad geriause dazyti vaiku kanbari.

    azas

  8. 1

    as rinkciausi tapetus,nebutinai su kudikiskais piesineliais,yra tikrai graziu pasteliniu spalvu vaikams tinkamu..nors teko matyti ir dazyta kambari,kad nebutu vienodos sienos,teveliai pagyvino vaikiskais paveiksleliais,pakabino linksma ugio matuokli,vaikuciu piesiniais,cia jau nuo vaizduotes priklauso:))

    sandritute

  9. 1

    Tikrai nežinau kas geriau... Pas mus tai klijuoti tapetai... Ir net ne vaikiškais tapetais, o neutraliais. Greitu laiku remontų nežadame daryti, tai kai vaikutis paaugs, tie tapetai su paveiksliukais nebelabai kaip atrodys. Manau, ir tie neblogi, ir tie. Tik tapetus galit rinktis su visokiais ormanentais, gal kambarį labaiu galima pagyvinti, o jei dažysit, ar nebus sienos per daug plikos?

    Irma

  10. 1

    na as asmeniskai manau vaikiskais tapetais,su ju megstamais herojais ir t.t:)|

    Anonimas