• 16ats.

    Musu mazylei 5 savaites, ji labai seiliotis pradejo ir yra nerami, ar gali tai buti dantukai?

    zinau nerealu, bet o kas tai galetu buti... seliojasi ir labai nerami... ar gali buti del to, kad vakar skiepijo nuo hepatito...?

    gedreKūdikio sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    gali būti ir dantukai,dažnai būna tai paveldima,na jei tau ar vyrui išdygo anksti,didelė tikimybė,kad vaikučiui išdygs ir anksti.
    musų berniukui pirmas dantukas išdygo 2men,antras po 2sav.

    okse0711

  2. 3

    Aisku,kad realu.Buna vaikuciu gimstanciu su dantuku jau.Aisku retai kuris ,bet buna. O visi vaikuciai selejasi.As irgi dantuku laukiau jau gal nuo 2 menesiu,bet va jau 8,5 ir ju dar nera.Nors buvo tokia pikta seilejosi daug ir vistiek neisdygo nieks :) Gal siaip pikta,arba gali buti ir po skiepuko.Nusiramink jei po skiepuko nebus ilgai pikta :)

    Anonimas

  3. 3

    tikrai nemanau, kad dantukai, o seiliosis dar ilgai ir nuobodziai:))as linkusi ''kaltinti'' skiepa, o ar nematavote leliukui temperaturos, man sake gydytoja, kad net jei nera temperaturos po skiepo, bet vaikutis labai neramus-galima deti zvakute...

    Lukniukas

  4. 2

    na as siulyciau nueiti pas gydytoja..abejoju,kad dantukai..

    Anonimas

  5. 1

    nea tikrai nemau jog dantukai..nors visko pasitaiko gyvneime

    nade

  6. 1

    mums irgi 5 men.ir tokia pati sitacija,as taipat galvoju gal dantukai del to kalti,na reik laukti gal jau sulauksim dantuku,nes ir smegeneles patinusios

    viktorijaz

  7. 1

    tikriausiai cia ir bus kaltas skiepas

    ikmeskute

  8. 1

    Manau cia labiau kalti skiepai, bet seiles jau gali rinktis ir del dantuku :) maniskiui kai buvo 2 men pradejo labai seiles tysti taciau pirmojo dantuko sulaukem 6 menesiu:) nors aisku kiekvienam vaikui skirtingai, mano pazistamos dukra kai buo 2 men turejo jau du dantukus tad nenustebciau jei ir jusu atveju butu dantukai:)

    Doviliuke

  9. 1

    na dantukai gal nelabai dar:) seilėtis visi vaikučiai anksti pradeda...gal skiepas manyčiau vis dėl to kaltas...o gal pilvuką vaikui skauda...

    VilijaPovilioniene

  10. 1

    mano dukrytei dabar be 3dieneliu du menesiukai, tai galiu pasakyti, kad mus kaj siepijo nemaciau jokio paikitimo,taciau va pastebejau irgi pradejo seiliotis. atsirado seilyciu daugiau burnoje, tai zinokis nieko cia baisaus, pradeda rinktis seilytes,bent jau manajai taip yra, pirmom dienom kaj verkdavo nes sprinkt pradedavo nuo tu seilyciu. atrodo burbuliukai tokie seiliu burnoje :D nerami ir man vakarais ipac.. kartais siaubas, atrodo nezinau ka ir daryti.. bet va panesioju truputi pavalgidinu ir praeina.. tu pamegink duoti ramuneliu arbatytes. plikomai ant 100gr. dek sauksteli ramuneliu zoleliu ;) jos ramina ir siaip gerai mazyliui arbayte ;)

    GretaV