Atsakymai

  1. 3

    kadangi nuo 1 m. 2 mėn. dieną pradėjo miegoti po 2-3 val., tai nuveikti galiu daug ką - ir namų ruošai, ir sau skirti laiko. Bet iki tol, kol miegojo po pusvalandį ar valandą, tai labai daug ko nenuveiksi, tiesiog tik prisėdi prie kompo, o jau ir keliasi vaikutis. Todėl anksčiau pirmiausia tekdavo bėgti ruošti pietus, apsitvarkyti kambarius. O jau kiek likdavo laiko, tai arba ką skaitinėdavau, tai mamanijoje ar šiaip internete ieškodavau atsakymų.

    elegancija

  2. 2

    Šiuo metu ilgiau pamiega tik rytais, kai pavalgo. Tai per tą laiką ruošiuosi mokslams. O dienos metu ilgai nemiega, todėl nieko doro nuveikt nespėju.

    trejetukas

  3. 2

    kai uzmigdau maziuka, stengiuosi apsitvarkyti ir padaryti valgyti, bet dazniausiai buna taip kad jei prisedu prie kompo tai nuplaukia mano tvarkymasis, ir lieka tik valgyt daryt.. internetas didele priklausomybe :D kaip narkotikas ypac mamanija, nu dar truputi pabusiu nu dar :D

    kristale

  4. 2

    Stengiuos sutvarkyti kambarius ir pailseti:)

    sandra

  5. 2

    stengiuosi pasidaryti visus darbus.

    rasa

  6. 2

    ivairiai...kartais tiesiog nieko nebedarau... taip tai rubus lyginu, valgyti darau, tvarkausi, paskaitineju, prie kompo pasedziu, pamiegu, televizoriu paziuriu... na ivairiai... dar vis laiko nerandu mezgimui, nerimui :(

    Ausrute

  7. 1

    prie kompo,skaitau\ ar valgyt gaminu,arba pati einu pamiegoti

    ruta26

  8. 1

    Kartais į internetą, kartais ką nors skaitau. Tvarkytis negaliu, nes mazylis jautriai miega

    Jorkaile

  9. 1

    Tvarkausi, valgyti gaminu, prie kompo pasedziu.

    Indruke

  10. 1

    Dazniausia tai padarau valgyt, namus aptvarkau ar kitokius namu ruosos darbus atlieku. O kartais tiesiog patinginiauju prie pc.

    Aurima