• 22ats.

    Ar pavasarį drabužių spintoje darote tvarką "slėpdamos" žieminius drabužius ir kabindamos pavasarinius-vasarinius rūbus?

    O gal užtenka vietos visiems drabužiams ir jų neperrūšiuojate? O kaip elgiatės su vyro, vaikų žieminiais drabužiais?
    O jeigu keičiate, tai kur laikote žieminius drabužius (kailinius, storus megztinius ir pan.) - dėžėse, vaakuminiuose maišuose ar kaip kitaip pakuojate? Ar naudojate kokias nors priemones, kad išsaugotumėte juos sveikus kad neužpultų "kenkėjai"?

    elegancijaRūbai ir avalynėĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Sveika, aš tai maždaug jau padariau tvarką spintuose,vaikų savo žieminius jau kas netelpa tai gražiai supakavau ir į rūsį išnešiau. Daug ką atidaviau ir iš savo drabužių, nes daug ką nenešioju,v aikų irgi geros kokybės išaugtus rubelisdukterėčiai padovanojau. Vyras savo drab.pats tvarko:)

    Deimax

  2. 3

    pas mane spintoje pakanka ir zieminiams rubams ir vasariniams-pavasariniams vietos..o ypatingos prieziuros jiems neskiriu

    Anonimas

  3. 2

    Paprastai, tai kiekvienais metais kaitelioju žieminius ir vasarinius drabužius. Vienus išimu, kitus įkišu giliau. Specialių priemonių nenaudoju, tiesiog jei reikia išskalbiu ar išvalau ir padedu iki kito sezono :)
    O va šiemest su savo drabužiais to neteko daryti, nes didžiausią maišą "išaugtų" drabužių į kaimą išvežiau, tai spintoje vietos ohoho kiek atsirado :D

    trejetukas

  4. 2

    po kiekvieno sezono perrusiuoju visus drabuzius, nes namuose neturime daug spintu.Visus nereikalingus sudedu i pintas dezes ir sukeliu ant spintu ir atrodo graziai ir nepasakysi kad ten drabuziai. Prie megstiniu visada idedu kokia nors priemone nuo kandziu.

    ginnta

  5. 2

    as tai visada kai atsyla orai perenku rubus,ir sukeiciu vietom,nes neturiu spintoj tiek vietos,kad visus galeciau laikyti

    viktorijaz

  6. 2

    taip keiciu drabuzius spintoje du kartus i metus,kitaip spinta neuzsidarytu

    okse0711

  7. 2

    daznai tenka daryti tvarka spintoje slepiu zieminius paltus striukes giliau pavasarinius vel perdedu ir t.t su visais rubais...

    ikmeskute

  8. 2

    Tokia tvarka darysiu iskart po Velyku, nes pries laiko nelabai turejau. Siaip labai ypatingai nieko nerusiuoju, nevakumuoju, tik vasariskus, lengvus rubus sudedu i spinta, kuri is kart po ranka, o zieminius rubus, batus sukraunu i antresoles, paltus, striukes sukabinu. Jokiu priemoniu del kenkeju nededu, tfu tfu dar nebuvo uzpuole, tik kvepianti toki maiseli idedu i spinta, kad kvapo jokio zieminiai rubai neigautu, kol atostogaus vasaros atostogomis :-)

    Imbiere

  9. 2

    Kai buna laiko tiesiog kitur sudedu savo zieminius,kuriu jau galvoju tikrai neprireiks,bet kelis megstukus pasilieku,nes ir pavasari,vasra bunu saltu vakaru.Siaip niekur ypatingai i maisus ju nesukraunu.Tiesiog viena,du spintos skyrelius skiriu zieminiam rubam sukraut :)O vyras pats tvarko savo rubus...Vaiko rubus ismetu,nes kaip kazkur rasiau,kad nelaikau ju nes neturiu kam atiduot..(as UK).
    Juokiu priemoniu nenaudoju,dar niekada neuzpuole jokie kenkejai :)

    Anonimas

  10. 1

    Vos ne kas savaite spintoj darau tvarka,nes beieskant vieno ar kito rubo,viskas susivercia

    ruta26