• 12ats.

    Ar isvede suniuka i lauka renkate savo augintinio "ekstrementus"?

    Ar vesdami i lauka pasiimate maisiuka rimtam dalykui surinkti, ar visgi ne? Butu idomu suzinoti kodel? Kaip manote, ar prigis sis rinkimo budas? :)

    PearlNaminiai gyvūnaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Deja, kai turejau suni, tai jo kakuciu nerinkau, nes gyvenu ne mieste, o rajone, bet cia irgi daug daugiabuciu, pieveliu vaikams zaisti. As savo suni vesdavau toliau nuo namu i nuosalia pieva, kurioje niekas nezaidzia, niekas jos nesienauja ir kur mes niekam netrukdom. Jeigu su sunimi budavau mieste, tai visada pasiimdavau maisiuka jo reikalams susirinkti. Gyvenciau mieste, tai butinai rinkciau kakius, juk toks istatymas, nesvarbu didele bauda ar maza, ar jos isvis nera. O rajonuose nera istatymo, kad reikia kazka rinkti, tai cia niekas ir nerenka, o visokios bobutes isigudrina netgi po daugiabuciu langais savo suniukus ganyti. Paskui tose vietose laksto vaikuciai, pareina namo sudinais batais. ir mes su maziuku ne karta ir ne du esame pareje smirdedami. Ziauru, kai taip elgiasi. Jeigu jau nenori rinkti kakiu, tai bent jau toliau nuo namu sunis vedziotu... o juokingiausia buna tada, kai stovi moteriske po svetimu balkonu, suo kakoja, tu i ja ziuri, o ji nusisuka ir apsimeta, kad nei taves nemato, nei ka jos suo daro :DDDD

    Agne

  2. 2

    niekada nerinkau ir nerinksiu

    Evleja

  3. 2

    mes savo šuniuką vedžiojame, šunų teritorijoje, ten yra toks specialus ženklas pastatytas

    anenija

  4. 2

    jeigu bus baudos tai prigis, gi niekas kitas taip suns seimininko neaukleja kaip smugis per pinigine.. mes gyvenam vienkemyje, bet musu augintinis yra ismokytas daryt tik vienoje vietoje, tad gal ne is kart bet laiks nuo laiko ta vietele sutvarkom..

    gertruda

  5. 2

    labai skaudi tema, nes tenka pastebeti, kad pas mus siu ''grozybiu'' niekas nerenka(kasdiena matai per langa vedamus sunis ir dergiancius kur pakliuvo), todel vaiko isvesti i lauką aš negaliu, nes visos pievutes baisiai uzterstos, kas dar labiau pasimate nutirpus sniegui. Musu pievutese vaikams vietos nebeliko ir net vaiku zaidimu aikstele apdirbta. Kaip bebutu gaila, vaikams vietos nebera. Gal mazai kas zino, kad uzsikretus galima susirgti zarnyno infekcija ir net apakti. O ir sudinais batais grizti i namus menkas malonumas.

    vinipukas

  6. 2

    Na aš tai būtinai rinkčiau,jei turėčiau šuniuką.Mano keli pažįstami auginantys šunis-renka.Bet Kaune tai manau,kad niekas turbūt ir nerenka:((((Aš esu žiauriai tuo pasipiktinus.Ypač apdergti parkai,takiukai,šaligatviai parkuose,nėr kur vėžimėliu pravažiuot,tai ką jau kalbėt paleist ten mažą vaiką palakstyt.Žodžiu ten kur galima būtų tikrai šauniai pasivaikščioti ir tikrai gerai praleisti laiką su vaikais ir ne tik-to padaryt neįmanoma,nes parkai virtę š...krūva,šunų vedžiojimo ir tuštinimosi vietom.Baisu:((Pati ne sykį mačiau,kai šeimininkas patingi pavedėti šunį bent nuo tako,kai jis tai daro,tai ką jau kalbėt,kad jis surinktų jo š...Nežinau kaip kitur,bet Kaune tai su tuo žiauri padėtis.Reikia didint baudas,aplamai griežtint visa tai-gal bijos labiau žmonės.Šiaip labai myliu gyvūnus ior šunis ypatingai-jie nekalti.kad turi netvarkingus nekultūringus šeimininkus:(((

    Vilmiene

  7. 2

    aš manau sunkiai prigis,nes dar žmonių mčstymas kitoks,pavasarį buvo kraupu žiūrėt kaip visur apdirbta buvo :( aš pati rinkčiau jei šuniuk turėčiau,nors man gal ir netektų dažnai kitur vedžiot,kiemas nuosavas..o kai gyvenom bute ir turėjau taksiuką irgi eidavom į laukus toli,nes šonau gyvenom,nebuvo problemų..

    tuti

  8. 1

    tenka , nes baudos keliu simtu svaru moket nesinori ... (ps gyvenam uk)

    Mazute

  9. 1

    Neturiu suniuko, bet isitaisiusi jausciau pareiga netersti aplinkos.
    Tik, kiek zinau Lietuvoje nera tam pritaikytu siukslyniu? I bet koki konteineri lyg ir negalima mesti...Bet zinau, kad vis tiek rinkciau, nes mane siurpina vaizdeliai po ziemos.

    Vaidota

  10. 1

    man atrodo kad mazai kas renka (gal geda zmones)

    viktorijaz