• 19ats.

    Kokiais mobiliojo rysio operatoriais naudojates? ar verta imti telefona uz 0 Lt ir iklimpti keliems metams i sutarti ?

    aciu uz nuomone. Pati nezinau ka bedaryti nes turejau pasiemusi 2telefonus po 1 LT is tele2 salono,o prakalbeti turejau 29 LT plana ir skambuciai brangoki. todel nebenoriu imti tokio plano ir isvis nebezinau ar verta.. kokie pas jus planai ir ar emete telefona uz kokia kaina?

    geizaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    o mes su vyru jau 5 metus turime omnitel abonementus ir labai tuo dziaugiames, visu pirma tai nereikia kas kart saskaitai pasibaigus lakstyti jos pasipildyti ir tarifas musu visai neblogas. tarpusavyje kalbames nemokamai, o kitiems i bet kuri lietuvos tinkla skambiname uz 7 cnt. musu planas "seimos"

    Tanniuke

  2. 2

    as tai naudoju paparasta pildyk, man visu geriausiai nes aplink visi toki turi ir sneki nemokamai

    vabaliuke

  3. 1

    bent siuo metu tinkamu akciju neteko matyti, nes visos tos "akcijos", gaunasi telefonas issimoketinai ir tiek.nes tenka moketi pastovia sumele, vadinama abonentiniu mokesciu

    juratele

  4. 1

    as nebeimciau, man jau uzteko tu visu sutarciu. nebent reiktu naujo gero telefono, gal tada ir tai svarstyciau.

    simonytee99

  5. 1

    naudoju pildyk,man kazkaip beprasmiskai atrodo tos sutartys

    ruta26

  6. 1

    as manau, kad verta, nes pati Tele 2 pasirašiau ilgam.

    Jorkaile

  7. 1

    Priklausomai nuo to, kokia sutarti gauni- ar tenkina abonimentinis, skambuciu ir sms tarifai. Jei tuos pora metu zadi begioti ir ieskoti, kur pigiau ir geriau, tai gal tikrai neverta isipareigoti.
    As asmeniskai daug metu esu Omnitel kliente, per menesi uz savo abonimentini mokesti turiu 450min nemokamu skambuciu i bet kuri tinkla + 137 (atrodo) nemokamas zinutes. Turiu sensorini telefona, uz kuri papildomai kas menesi moku po 15Lt irangos mokescio, kita vertus, telefonas mano kainuoja (jei neatpigo) 1400Lt, o mokejau 600Lt. Mane tokia sutartis tenkina, rysio kokybe taip pat esu patenkinta, todel esu is tu lojaliu klientu, kuriu niekaip negali persivilioti nei Tele2, nei Bite:)
    Mano mama visiskai patenkinta tele2 pildyk nes nereikia kas menesi moketi abonimentinio ir dar gauna po 10cnt uz kiekviena ieinanti skambuti. Kiekvienam savo:)

    linelis

  8. 1

    Tikrai neverta nes sio metu pataupius galima nusipirkti be jokiu sutarciu nauja telefona.

    azas

  9. 1

    as naudojuosi tele2 pildyk jau kokius 8 metus ir esu labai patenkinta, aisku svarstau del abonento, juk yra ir neterminuotu sutarciu kur prakalbamas mokesti 4 lt, o dbr tele2 siulo ir labai gerus planus:)

    Doviliuke

  10. 1

    as naudoju LABAS ,ir papildau saskaita,nenoriu abonento

    genutester