• 14ats.

    Vaiko vadinimas vardu. Ar jums taip yra buve ar buna, kad duodate vaikui grazu varda, o paskui niekaip neprisiverciate ji juo vadinti?

    sugalvojate daugybe ivairiaisiu pavadimeliu, o varda tarsi uzmetat? as tik neseniai pradejau dukra vadinti vardu: Evita, Evitule, o jai jau 7.5 men...o pries tai buvo visokie bubuliai pupuliai mazuliai...:)

    axomKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Mes savo dukryte vadiname mazybiniu vardu ir visokiais maloniniais zodeliais :)

    almyte7

  2. 3

    Va va ir man tas klausimas iškilo - kodėl gi nesinori vaiko vardu vadinti? Lyg per prievartą retkarčiais ištariu, o taip - meškutis, zuikutis, kačiukas, burbuliukas ir pan. Gal kai jau kalbės, lakstys, tada jau pašaukti vaiką reikės, tuomet ir vardą naudosiu dažniau.

    bum

  3. 2

    na mes nuo mazens kazkaip vadiname ir vardu ir visokiais mazyliniais zodeliais :) vardo tikrai nepamirstame.

    Indruke

  4. 2

    Mano sunelis Domas, bet vadiname Domuciu, Domeliuku ar Domkiu :))) buna ir siaip visokiu burbuliuku, grazuoliuku ar leliuku :)

    Erika_P

  5. 2

    vadinu vardu,stengiames pratinti prie jo. bet aisku yra ir mazuliu pupuliu sarase :)) kaip gi be ju. :)

    bantukas

  6. 2

    na manau daugumai čia taip...aš kaip kada...kartais modestuku kartais zuikeliuku ir kitais mažybiniais žodeliais vadinu:)

    VilijaPovilioniene

  7. 2

    Na, pasitaiko visko :) Manau, kad kartais vaika is pradziu lialia pavadinti nera blogai :)

    lauramal

  8. 2

    mes iki 2 metu vadinom mazybiniais zodziais vardas Ema o budavo(emuskyte,emute,ir t,t) bet dabar tik vardu vadinam Ema ir viskas:)

    dzionike

  9. 2

    na visiem taip buna kol dar leliukas kazkaip nelabai eina varduku vadint, kai paauga savaime gaunasi kad vadini jau varduku:)))

    vestina

  10. 2

    as visada dukryte vadinu vardu, na o kai norime pazaisti ar padukti tada galiu visokiais grozybinias zodeliais isvadinti :)

    geiza