• 12ats.

    Lasai nuo pilvo putimo, kaip ir kiek ju duodi?

    nusipirkau vaistu nuo pilvo putmo, bet jie ne heomopatiniai, kitokiu jie neturi, daktare liepe duoti po 10 lasu kiekviena karta pries valgyi. man tai baisu ir atrodo kad per daug, o kaip jus manot? Gal kuri davet espumizano, kaip ji duodat ir taip daug? As ne lietuvoje, gal prasyti mamos, kad espumizano atsiustu?

    oksaniukas19Kūdikio pilvo pūtimas, diegliukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    yra dar sab simplex,kolinox.jų mažiau reikia.
    na man ir baisu buvo,kad tiek daug reikia duotu,mums jie nepadedavo.
    kadangi pati maitinau,turejau problemų su skrandžiu,gydytoja patarė gerti alijosiaus sultis.
    va tas tai tikrai padėjo.pilvuko nebeputė ir skrandis susitvarkė,gėriau 3men.
    išvada ta,kad mano mažajai pilvelį putė,kad mano skrandis nesveikas.
    na aišku,dar labai žiūrėk maistą.

    okse0711

  2. 2

    na as maitinau su misinukais , nes pati nemaitinau ilgai, tai kekviena karta juos sulasindavau i buteliuka ;) nieko blogo nuo ju neatsitiks, mums labai jie padedavo nepusadvo pilvelio ir mazyle uzaugo rami.

    geiza

  3. 1

    as naudoju espumizan ir tikrai reikia duoti 10 lasiuku,nes mes jau ligonineje turejome juos gerti,tai tikrai ne per daug.

    mamka

  4. 1

    Espumizano duodu pries kiekviena maitinima. Diena apie 10 lasu, vakare daugiau, ivairiai, i saukstuka sulasinu ir i burnyte. Kai pradejau duoti, tai tik po keliu savaiciu pajutom poveiki. Is pradziu, kad ir duodavom pilvuka pute, bet dabar jau gerai, geriam ir neverkiam :)

    liepa

  5. 1

    Mano mazytei espumizanas visai nepadejo, pakeiteme i Sab Simplex tai tas labai padeda. Beto toks jausmas, kad espumizanas ziauriai isreklamuotas, nes visur ji reklamuoja net daktarai kitu vaistu nesiulo tik espumizana.

    Svetusia

  6. 1

    Espumizano 25 lasiukus lasindavau. Tai 10 lasu nebus per daug, jei gyd. taip sake. Espumizanas tai nepatenka i krauja yra nekenksmingas.

    Erika_P

  7. 1

    as duodu simplex,ten po 15lasu,is saukstelio,nieko baisaus,mazute labai noriai juos suvalgo.jei is buteliuko maitini, gali i ji sulasint.

    bantukas

  8. 1

    espumizan tai labai gerai ,jo galima duoti iki 20 lasiuku

    genutester

  9. 1
  10. 1