Atsakymai

  1. 6

    labai dekinga uz patarimus;)LAUKSIU IR DAUGIAU

    Ernesta

  2. 3

    maitinti krūtimi, sureguliuoti mitybos režimą, sumažinti maisto porcijas, atsižvelgti į mitybos piramidę, gerai pailsėti (ilgiau miegantys mažiau sveria). užsiimti kokia nors veikla - išeiti kasdien į lauką nors trumpam.

    juliete

  3. 3

    labai teisingas patarimas - maitinti krūtimi - kilogramai gan greitai nutirpsta. taip pat dar yra geras lieknėjimo būdas - kvėpavimo pratimai "body flex". man padėjo :-)

    Giedrelė

  4. 3

    as kai priaugu siunciu vyra i parduotuve. Jis ir isleidzia maziau :)

    ddaivute

  5. 2

    Netiesa, kad jei maitinis krūtimi, tai svoris būtinai nukris. Aš savo abu vaikučius maitinau iki 10mėn, bet svoris visai nekrito. Manau, kad uztektu pradėt žiūrėt ką valgai ir apriboti maisto kiekį ir svoris po trututį pradės kristi. Bent jau aš taip sugebėjau numesti svorį. Man tada nukrito beveik 10kg per gera pusmetį.

    trejetukas

  6. 2

    pamenu vienos paskaitos maza dalelyte is savo studiju, per seimos terapijos cikla viena profesore sake, kad geriauisia kieviena vakara (ryte laiko neturim) issirengt nuogai pries veidrodi ir pastovet 10 minuciu, tada kyla noras sportuot ir laikytis dietos.. cia gal ir juokinga, bet ta patarima pamenu jau daugiau kaip 10 metu, jis veikai..

    gertruda

  7. 2

    Jei greitai numeti,tai greit ir priaugi,rekomenduojama per mėnesį numesti 1 -1.5 kg,numesti padės sportas ir saikingas valgymas.Kitos skaičiuoja kalorijas,į dieną galima suvartoti maisto,kurį sudaro 1500 kalorijos,dar kitos nevalgo nuo 18 val.vakaro.

    debesėlis

  8. 1

    prisiziureti mityba ir daug judeti

    ruta26

  9. 1

    sporto klubas suderintas maistas tinkamiausia svoriui mest,tik reikia valios tam daug = )

    ervijota

  10. 1

    siūlau mažiau valgyti. Bet aš šio malonumo atsisakyti negaliu, nors žinau, kad padėtų, todėl IKI bandelės ar saldainiai neleidžia numesti svorio.

    vinipukas